H Κρυσταλλία Ρήγα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτολγου. Η γοητευτική τραγουδίστρια η οποία φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα μαθητικά της χρόνια αλλά και τον γιο της που της έχει αλλάξει τη ζωή.
«Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν. Όταν μιλάω, είμαι λίγο αθυρόστομη. Με λες και νταλικιέρη. Ερχόντουσαν αγόρια αλλά εντάξει. Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες», είπε η τραγουδίστρια μιλώντας για την εφηβεία της.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciq615rm1sy1)
«Όταν με βάζουν στην άκρη και με ρωτάνε κάτι, είμαι σαν το ελάφι που το χτυπάει προβολέας. Μπορεί να το έχω από το σχολείο, θα το λύσω με τον ψυχολόγο μου», τόνισε η τραγουδίστρια.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciq6j3qyfkvl)
Μιλάει για τον γιο της Νικηφόρο και λιώνει
Η Κρυσταλλία εκτός από τα επαγγελματικά της μίλησε και για τον γιο της Νικηφόρο που ήρθε στον στον κόσμο πριν από 14 μήνες και της έχει αλλάξει τη ζωή.
«Ο γιος μου, ο Νικηφόρος είναι 14 μηνών. Θα ήθελα ιδανικά να κάνω τέσσερα παιδιά, αλλά τώρα που είδα πως είναι… το πάω πιο σιγά. Δεν έχουμε ουσιαστική βοήθεια, έχουμε μια κυρία που έρχεται για λίγες ώρες. Είναι πολύ απαιτητικό και να δουλεύεις και να έχεις και ένα πιτσιρίκι. Είναι εξαντλητικό, αλλά τον έχουμε και το ζούμε».
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.