Έλεν Μίρεν: Ο ευχαριστήριος λόγος στα βραβεία SAG και η αναφορά της στην Ελλάδα

Έλεν Μίρεν: Ο ευχαριστήριος λόγος στα βραβεία SAG και η αναφορά της στην Ελλάδα

Την παράσταση που είχε παίξει στην Επίδαυρο το 2009 θυμήθηκε η σπουδαία ηθοποιός και μίλησε για την εμπειρία της στους συναδέλφους της

24635984
Έναν εμπνευσμένο λόγο έβγαλε η Έλεν Μίρεν στην 28η τελετή απονομής των βραβείων SAG και αναφέρθηκε επίσης, στους Έλληνες και την εμπειρία της στην Επίδαυρο.

Η ηθοποιός βραβεύτηκε για τη συνολική της προσφορά στην κινηματογραφική βιομηχανία και θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους που αγαπάει τόσο το επάγγελμά της, αναφέρθηκε σε μία από τις πιο δυνατές στιγμές της στον χώρο της υποκριτικής.

Όπως είπε, μπορεί να έχει στο βιογραφικό της δεκάδες επιτυχημένες ταινίες, με πρώτες φυσικά, το «The Queen» και το «Collateral Beauty», όμως η στιγμή που κατάλαβε πόσο αγαπάει αυτό που κάνει, ήρθε ενώ βρισκόταν πάνω στη θεατρική σκηνή.

Official Trailer: Phèdre with Helen Mirren and Dominic Cooper | National Theatre at Home

Μάλιστα, όχι σε οποιαδήποτε σκηνή, αλλά σε εκείνη του θεάτρου της Επιδαύρου στην Ελλάδα, το 2009, όταν και υποδύθηκε τη Φαίδρα.

«Πριν από κάποια χρόνια, είχατην πρόκληση να υποδυθώ τη Φαίδρα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, μπροστά από 4.000 περίπου θέσεις. Ενώ στεκόμουν λοιπόν, σε εκείνον τον χώρο με τα 2.000 χρόνια ιστορίας, ένιωσα τα φαντάσματα όλων των αρχαίων Ελλήνων ηθοποιών να περιπλανούνται. Ένιωσα τους φόβους τους, τον ιδρώτα τους και ένιωσα ένα με εκείνους τους ηθοποιούς. Είστε εκπληκτικοί», δήλωσε ηθοποιός και συγκίνησε το κοινό της.


Ύστερα, ευχαρίστησε όλους τους ηθοποιούς που θαυμάζει και εκείνους, με τους οποίους έχει συνεργαστεί για το γέλιο που της έχουν προσφέρει και τις στιγμές που έχουν μοιραστεί μαζί.



Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στον Βαρθολομαίο για τη συμπαράσταση του Πατριαρχείου


Survivor: Η Βρισηίδα στον τάκο και στον... κουβά οι Μαχητές - Δείτε βίντεο


Θα πατήσει ο Πούτιν το «κόκκινο κουμπί» για την ισχυρότερη πυρηνική βόμβα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης