Χριστίνα Κοντοβά: Το γλυκό στιγμιότυπο με την κόρη και την βαφτιστήρα της

Χριστίνα Κοντοβά: Το γλυκό στιγμιότυπο με την κόρη και την βαφτιστήρα της

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας είναι εδώ και λίγους μήνες μαμά, μετά την ολοκλήρωση της υιοθεσίας της μικρής Ada

kontova
Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει τον χρόνο που περνά με την κόρη της Ada και μοιράζεται συχνά στο Instagram, εικόνες και βίντεο από τις βόλτες τους.

Μία από αυτές ήταν και η χθεσινή εξόρμηση σε κάποια παραλία, με παρέα την βαφτιστήρα της γνωστής σχεδιάστρια μόδας, Φιλίππα. 

Στη φωτογραφία, τα δύο μικρά κορίτσια είναι πιασμένα χέρι - χέρι και περπατούν. Το γλυκό στιγμιότυπο, που ανάρτησε η μαμά και νονά, απέσπασε πολλά σχόλια από τους ακόλουθούς της.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:



Η ιστορία για το πώς η Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε με την κόρη της στη ζωή, είναι πολύ ιδιαίτερη και σπάνια. Η σχεδιάστρια μόδας, για πολλούς μήνες και μέσα από πολύ χρονοβόρες διαδικασίες, προσπαθούσε να υιοθετήσει τη μικρή Αda από την Ουγκάντα και τα κατάφερε.

Συχνά στα social media, η σχεδιάστρια μόδας, ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους για όλη τη διαδικασία, με αποκορύφωμα τη στιγμή, που η μικρή ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα και έγινε επίσημα η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά.



Λίγο καιρό, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας, είχε δηλώσει στην ελληνική Vogue:

«Είχα φοβερή ανυπομονησία και ενθουσιασμό, μέχρι να τη συναντήσω, αλλά όταν ήρθε η στιγμή της γνωριμίας μας, ήμουν φοβισμένη. Φοβόμουν, πώς θα με δει, πώς θα με νιώσει, πώς θα συνεννοηθούμε μέχρι να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα – εκείνη ακόμα έλεγε λίγες λέξεις στην τοπική διάλεκτο. Ένιωσα πολύ περίεργα γιατί συνάντησα για πρώτη φορά ένα παιδί – που δεν ήταν βρέφος – καταλάβαινε τα πάντα – και τα επόμενα λεπτά το πήρα αγκαλιά και έφυγα. Τα είχα χαμένα. Δεν ήξερα πώς να τη φροντίσω, με αποτέλεσμα να την ταΐζω συνέχεια».



Για την παραμονή της στην Ουγκάντα ανέφερε τα εξής:

«Είναι άνθρωποι χαμογελαστοί, ευγενικοί, πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς. Και φυσικά με πολύ διαφορετική νοοτροπία από τη δική μας. Καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ανθρώπους που κύριο θέμα τους είναι το άγχος της επιβίωσης. Από εκεί και πέρα, δεν βλέπεις άλλα άγχη, ούτε υπερβολικές απαιτήσεις. Μπορεί να είναι χαρούμενοι με απλά πράγματα. Αν ο καιρός είναι καλός, πολλές φορές τους αρκεί. Μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι δεν βλέπεις φωνές και τσακωμούς στο δρόμο».



Τέλος, η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε και για την απόφαση που πήρε να υιοθετήσει ένα παιδί στα 43 της χρόνια: «Είμαι 43 ετών και αισθάνομαι πιο νέα από ποτέ, για να μπορώ να ζήσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της. Επίσης, η μητρότητα είναι μια αρχή που προσφέρει πολλές αρχές. Οτιδήποτε κάνεις πρώτη φορά με το παιδί σου είναι μια νέα αρχή».

 
Ειδήσεις σήμερα:

Euroferry Olympia: «Πείτε μου ότι είμαι ζωντανός, άκουγα και άλλες φωνές», οι πρώτες κουβέντες του Λευκορώσου


Η ατζέντα Μητσοτάκη με τους Αμερικανούς και η κίνηση-μήνυμα στον Λευκό Οίκο

Τουρισμός - Αυστραλία: Η χώρα-«φρούριο» υποδέχεται τουρίστες από τη Δευτέρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης