Σκληρές μονομαχίες και συγκινητικές στιγμές χάρισε η «Φάρμα» στο τηλεοπτικό κοινό. Χθες βράδυ η Αγγελική Ηλιάδη και η Νάιρα Αλεξοπούλου έδωσαν σκληρή μάχη για την παραμονή τους.
Αρχηγός της εβδομάδας στο παιχνίδι ήταν ο Κουτσαβάκης, ο οποίος έδωσε τη μαύρη πέτρα στην Αγγελική Ηλιάδη, θέτοντάς την αυτόματα την πρώτη μονομάχο.
Και τα δύο κορίτσια έδωσαν σκληρή μάχη και εξάντλησαν και τους πέντε γύρους. Στο τέλος η Αγγελική ήταν εκείνη που βγήκε νικήτρια και παρέμεινε στο παιχνίδι. Η αποχώρηση της Νάιρα έφερε μεγάλη συγκίνηση στο αγρόκτημα.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.