Τον καλό της φίλο και συνεργάτη Γιώργο Καραϊβάζ θυμήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνημέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. H παρουσιάστρια με ένα κείμενο που συγκινεί νοσταλγεί τόσο τον ίδιο όσο και τη συνεργασία της.
Γράφει στην ανάρτησή της: «Το σήμερα, το χθες! Μας λείπεις γαμώτο! Σε μένα, στη Στέλλα, στη Χαρά, στο Σπύρο, στη Μαρίκα, στην Κατερίνα, στη Ρία, στο Στέργιο, στην Έλλη και στην Ελισάβετ, στην Εύη, στη Ρούλα, στο Μαράκι, στην Άννα, στην Ευγενία, στη Ρούλα, στον Πέτρο, στο Γιώργο, στο κοινό, σε όλους μας… 10 μήνες και τίποτα! Προσευχόμαστε Γιώργο μας για την ΑΛΗΘΕΙΑ! Μόνο η πίστη μας απέμεινε… Η θέση σου ζεστή και συνάμα άδεια! Η καρδιά σου ήταν ζεστή και για αυτό είναι εδώ πάντα μαζί μας σε κάθε σύσκεψη, σε κάθε δυσκολία, σε κάθε χαρά μας!».
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.