Η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», στην οποία μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική.
Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια, εκτιμά πως κάποια στερεότυπα «έσπασαν» με την έλευσή της στην τηλεόραση και ότι θα συνεχίσει να κάνει τηλεόραση όσο νιώθει ότι δεν θέλουν να την αλλάξουν:
«Προτιμώ να σκορπάμε χιούμορ και μία αισθητική που μου αρέσει παρά να μπω στη διαδικασία να κρίνω και να κακολογήσω κόσμο. Από ένα σημείο και μετά υπήρξε τόσο καλή συνεννόηση με το κανάλι. Όταν άρχισαν να ακούω πράγματα δεν ντράπηκα να ρωτήσω. Πήρα τηλέφωνο και είπα “κύριε Κώστα τι γίνεται;"».
Η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε και σε κάποια σχόλια που έγιναν όταν ανέλαβε για πρώτη φορά την εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA:
«Στην αρχή ξίνιζα. Έλεγα “θυμάμαι”. Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα ή αμφισβήτηση ή σπόντα σε εκπομπές πριν ξεκινήσω. Έτρεχαν και κάτι δάκρυα τύπου, μήπως δεν χωράει το όνειρό μου εκεί. Μετά έπεσε σκληρή δουλειά και πολλή θέληση και κάπως το ξέχναγα. Έκανα υπομονή και καλά έκανα, σε καλό μου βγήκε», συμπλήρωσε η αγαπητή παρουσιάστρια.
Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, δήλωσε ότι της λείπει η συντροφικότητα και πως πλέον είναι single: «Έχω τους φίλους μου αλλά μου λείπει η συντροφικότητα. Είμαι γούτσου. Δε θα έκανα ποτέ μία σχέση από ανάγκη, θα το έκανα από επιλογή. Αλλά με τις φίλες μου που είμαστε όλη μέρα μαζί στο σπίτι. Είμαστε τρεις κολλητές και λέμε πως θα παντρευτούμε μεταξύ μας. Η μητέρα μου δεν επεμβαίνει, οπότε δε μου δίνει συμβουλές. Μου λέει να είσαι καλά όπως θες να είσαι. Ότι και να κάνω ακολουθεί», πρόσθεσε.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.