Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες
Πλήθος κόσμου είπε το Σάββατο, το στερνό αντίο στην ηθοποιό Μόνικα Βίτι, η οποία πέθανε την περασμένη Τετάρτη, σε ηλικία ενενήντα ετών.
Στην Εκκλησία των Καλλιτεχνών της Ρώμης, ο ηθοποιός Τζανκάρκλο Τζιανίνι και πολλοί άλλοι πρωταγωνιστές του ιταλικού κινηματογράφου θέλησαν να είναι παρόντες στην κηδεία της διεθνούς φήμης συναδέλφου τους.
«Ήταν μια μεγάλη καλλιτέχνιδα, χάνουμε παρά πολλούς άξιους ανθρώπους», δήλωσε ο Τζιανίνι.
Ο ιερέας Βάλτερ Ινσέρο πρόσθεσε, «σήμερα νιώθουμε μια ξεκάθαρη αίσθηση ορφάνιας. Παρά την μεγάλη της καριέρα, η Μόνικα ήταν μια απλή γυναίκα και πνευματώδης. Της άρεσε να μαγειρεύει και να παίζει χαρτιά με τους φίλους της».
«Με τον σύζυγό της, Ρομπέρτο Ρούσο, έζησαν μια ιστορία αγάπης, πενήντα ολόκληρων ετών. Όταν τα λόγια τελείωσαν, άρχισαν να επικοινωνούν μόνον με το βλέμμα», έγραψε σήμερα ο ιταλικός τύπος.
το «γελαστό κορίτσι» του Αντονιόνι, πέθανε στα 90 της χρόνια
Δημοσιογράφος καταγγέλλει συνάδελφο για σεξουαλική παρενόχληση στον κυπριακό σταθμό «ΣΙΓΜΑ»
«Οπλοστάσια» οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών - Από τις κάμερες ψάχνουν τους συνεργούς του 23χρονου
Θρίλερ στην Εύβοια: Δολοφονία και όχι αυτοκτονία ο θάνατος του 33χρονου πατέρα και αγρότη από τα Ψαχνά