Η Ράνια Κωστάκη ήταν μια από τις χιλιάδες συμπολίτες μας που έμειναν εγκλωβισμένοι για δεκάδες ώρες στην Αττική Οδό. Η ραδιοφωνική παραγωγός κατάφερε να απεγκλωβιστεί μετά από 16 ολόκληρες ώρες.
Η ίδια μίλησε για την πρωτοφανή περιπέτειά της στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ τόσο για τη δική της εμπειρία, όσο και για την απίστευτη ταλαιπωρία των άλλων οδηγών που ήταν εγκλωβισμένοι.
«Μετά από 16 ώρες έφτασα στη Γλυφάδα. Βρισκόμουν στο αεροδρόμιο εγκλωβιστήκαμε στην Κάντζα και μείναμε εκεί για 16 ώρες. Ήρθαν κάποιοι φαντάροι για να δουν αν θέλαμε κουβέρτες ή νεράκια. Εμείς ήμασταν από τους τυχερούς που μας έβγαλαν πάνω από τη γέφυρα», είπε χαρακτηριστικά.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.