Εκτός εαυτού ο Κάνιε Γουέστ: Ο ράπερ ξαπλώνει με γροθιά στο έδαφος θαυμαστή του - Δείτε το βίντεο της επίθεσης

Εκτός εαυτού ο Κάνιε Γουέστ: Ο ράπερ ξαπλώνει με γροθιά στο έδαφος θαυμαστή του - Δείτε το βίντεο της επίθεσης

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν γρονθοκόπησε τον άνδρα καταφέρνοντάς του δύο χτυπήματα και όταν αυτός έπεσε στο έδαφος, χτύπησε άσχημα το κεφάλι του στο οδόστρωμα - Πριν την επίθεση ο 44χρονος ράπερ διασκέδαζε σε κλαμπ μαζί με τη Μαντόνα και τη νέα του σύντροφο Τζούλια Φοξ

pjimage__5_
Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας φέρεται να έχει μπει ο ράπερ Κάνιε Γουέστ, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε και γρονθοκόπησε θαυμαστή που του ζήτησε αυτόγραφο.

Το περιστατικό που προκάλεσε την καταγγελία για επίθεση με φυσική επαφή (battery) φέρεται να έλαβε χώρα στο κέντρο του Λος Άντζελες γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης, δήλωσε η εκπρόσωπος του LAPD, Ρεντίνα Πουέντες.

Το ΤΜΖ δημοσίευσε βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να κείτεται στο έδαφος ενώ ο ράπερ, που πλέον είναι νομικά γνωστός ως Ye, ουρλιάζει σε δύο γυναίκες συνεργάτιδές του.

Ο Κάνιε Γουέστ ξαπλώνει με γροθιά στο έδαφος θαυμαστή του


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο άνδρας πλησίασε τον Γουέστ, ο οποίος καθόταν στο SUV του έξω από το κλαμπ, και ζήτησε αυτόγραφό.

Κλείσιμο
κανιε2


Xωρίς να είναι γνωστό το γιατί, η συζήτηση πήρε άσχημη τροπή με συνέπεια οι δυο άνδρες να πιαστούν στα χέρια.

Σε ένα άλλο βίντεο από το ίδιο συμβάν ο ράπερ λογομαχεί με μια συνεργάτιδά του και ακούγεται να λέει: «Το είπατε όλοι αυτό ή όχι; Το είπατε όλοι αυτό ή όχι; Γιατί αυτό συνέβη τώρα… τώρα».



Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο Κάνιε Γουέστ γρονθοκόπησε τον άνδρα καταφέρνοντάς του δύο χτυπήματα, ένα στο κεφάλι και ένα στον λαιμό και όταν αυτός έπεσε στο έδαφος, χτύπησε άσχημα το κεφάλι του στο οδόστρωμα.

Ο ράπερ είχε εγκαταλείψει το σημείο του συμβάντος τη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν και το φερόμενο θύμα αρνήθηκε την ιατρική περίθαλψη, σύμφωνα με πηγές των Los Angeles Times, ενώ δεν έγινε καμία σύλληψη.

Λίγο νωρίτερα ο 44χρονος πρώην σύντροφός της Κιμ Καρντάσιαν, διασκέδαζε στο δημοφιλές σε διασημότητες «Soho West», μαζί με τη Μαντόνα, τον πυγμάχο Φλόιντ Μέιγουέδερ και την νέα του σύντροφο την ηθοποιό Τζούλια Φοξ.




Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με Ferrari: Νέο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο

Θρήνος στη Φθιώτιδα: Νεκρός 14χρονος από κορωνοϊό

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ο Τζώρτζης οδηγούσε σε τροχαίο που σκοτώθηκε φίλος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης