Νέοι μπελάδες για τον Κάνιε Γουέστ: Τον καταγγέλλουν για επίθεση - Δείτε βίντεο

Νέοι μπελάδες για τον Κάνιε Γουέστ: Τον καταγγέλλουν για επίθεση - Δείτε βίντεο

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις - Πριν το περιστατικό ο 44χρονος ράπερ διασκέδαζε σε κλαμπ μαζί με τη Μαντόνα, τον πυγμάχο Φλόιντ Μέιγουέδερ και την ηθοποιό Τζούλια Φοξ 

kanye-west-61
Ο Κάνιε Γουέστ βρίσκεται υπό έρευνα για φερόμενη εγκληματική ενέργεια. Το περιστατικό που προκάλεσε την καταγγελία για επίθεση με φυσική επαφή (battery) φέρεται να έλαβε χώρα στο κέντρο του Λος Άντζελες γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης, δήλωσε η εκπρόσωπος του LAPD, Ρεντίνα Πουέντες.

Ο δρόμος όπου συνέβη το περιστατικό βρίσκεται έξω από το δημοφιλές σε διασημότητες «Soho West», ένα κλαμπ μόνο για μέλη.



Δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

(Δείτε εδώ βίντεο από την επίθεση που ανέβασε  το TMZ)

Ένα βίντεο στο Instagram φαίνεται να δείχνει τον Γουέστ  να ακούει μουσική από τον ράπερ Drake, μαζί με τη Μαντόνα, τον πυγμάχο Φλόιντ Μέιγουέδερ και την ηθοποιό Τζούλια Φοξ, λίγες ώρες πριν από το φερόμενο αδίκημα.

FLOYD MAYWEATHER GIVES ANTONIO BROWN ADVICE & KICKS IT WITH KANYE WEST & MADONNA


Κλείσιμο
Σε μια δήλωση, το LAPD είπε: «Σήμερα στις 3 το πρωί, οι αξιωματικοί απάντησαν στη Santa Fe Ave και την Bay Street. Ολοκληρώθηκε μια αναφορά για επίθεση με φυσική επαφή με τον Kanye West ως ύποπτο. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις και το περιστατικό διερευνάται από το τμήμα του Newton».

Η φαινόμενη επίθεση σημειώθηκε την ίδια ημέρα που ο ράπερ, που πλέον είναι νομικά γνωστός ως Ye, θα συμμετέχει μαζί με τον Harry Styles και την Billie Eilish στο μουσικό φεστιβάλ Coachella του 2022.

Ο 44χρονος ράπερ, βρίσκεται στη μέση της διαδικασίας διαζυγίου με την Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ και ήδη έχει υποβάλει αίτημα να δηλωθεί νόμιμα ελεύθερος και να αφαιρεθεί το προηγούμενο επώνυμό του, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές που «συνέχιζαν να υπάρχουν» μεταξύ του ζευγαριού. Αυτό τον καιρό ο Ye βγαίνει με την ηθοποιό, Τζούλια Φοξ, αφού το ζευγάρι γνωρίστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μαϊάμι.


Ειδήσεις σήμερα:

Φοβερό τροχαίο με Ferrari στη Βούλα - Νεκρός ο 35χρονος οδηγός της - Δείτε βίντεο

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Το FBI συνέλαβε τον ιδρυτή της ακροδεξιάς οργάνωσης «Oath Keepers»

Στοιχεία για θυρίδες σε τράπεζα του εξωτερικού προαναγγέλλει η χήρα Τσοχατζόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης