Ο Χατζηγεωργίου κάτω από κάθε πέτρα και η αδαμάντινη Καρυοφυλλιά
Οι παίκτες που έφυγαν από τον Αγιο Δομίνικο βρήκαν στασίδι παντού εν ριπή οφθαλμού
Αφροδίτη Γραμμέλη
Το αστείο, αν κάποιος μπορεί να γελάσει με αυτό, είναι το γεγονός πως οι δύο παίκτες που έφυγαν από το «Survivor» περιφέρονται στις εκπομπές μιλώντας για τους άλλους και λιγότερο για τους ίδιους. Και για να ακριβολογούμε μιλούν για την προσωπική ζωή της Μυριέλλας, τον χαρακτήρα του Κατσαούνη και τα ξεσπάσματα του Βαλάντη. Τι τα έκαναν τόσα χιλιόμετρα και ψόφησαν στην πείνα; Το κάνουμε κι εμείς από εδώ αυτό, στον καναπέ και στα πάνελ και καλοταϊσμένοι…
Μετά την ανακοίνωση για την είσοδο τριών νέων παικτών την Δευτέρα στην «Φάρμα» ήρθε και άλλη χαρμόσυνη είδηση. Επιστρέφουν Σάσα Μπάστα και Κουτσαβάκης. Ευτυχώς, Παναγία μου!
Ποιος νους θεώρησε ότι το κολάζ με εφημερίδες στο σκηνικό της «Κυψέλης» στην ΕΡΤ είναι τηλεοπτικό; Και ποιος το βλέπει και δεν έχει σπεύσει να το διορθώσει; Μαζί με πολλά προβλήματα που έχει η εκπομπή… Το ράβω.
Δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Σήμερα έκανε εξαίρεση, ευτυχώς, και μας θύμισε πόσο οι σημαντικές, ουσιαστικές και σπουδαίες γυναίκες λείπουν από την τηλεόραση. Αγαπημένη μου Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ήσουν μία όαση στον ωκεανό της ανοησίας, της έπαρσης και της φτήνιας, της κακής αισθητικής και των συμπλεγμάτων, του κόμπλεξ και της ψευτιάς. Πόσο φωτεινή έδειχνες δίπλα στην τηλεοπτική κιτρινίλα που μας έχει πνίξει. Και αν και αληθινά σπουδαία, πόσο ταπεινή από την αρχή ως το τέλος. Στο «Στούντιο 4». Πού αλλού; Νάνσυ, Θανάση, μπράβο μωρέ!
Χαζεύω το «Βινύλιο»… Είναι ωραίο το αφιέρωμα στην τηλεόραση των 90’s. Και ακόμη ωραιότερες είναι οι σειρές που παρακολουθούσαμε τότε και που δεν ξαναέγιναν. Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Μανούσος Μανουσάκης, Κώστας Κουτσομύτης και τόσοι πολλοί. Με δύο κανάλια τότε, το Mega και τον ΑΝΤ1 να ανταγωνίζονται σε ποιότητα και όχι σε αποκλειστικά από τον πλανήτη της βλακείας. Πολλά ήταν καλύτερα τότε, παιδιά. Ισως κι εμείς.
Αντί για κουίζ, σημαντικό Υστερόγραφο.
Κλείσιμο
Εδώ και είκοσι χρόνια καταθέτω την άποψή μου δίχως να έχω φοβηθεί απειλές, διασυρμό από εκπομπές, οι οποίες απομονώνοντας ατάκες από τις στήλες μου καλούσαν «πρόθυμους» να με βρίζουν χυδαία, αποκλεισμούς και πολλά άλλα. Θα συνεχίσω να κάνω το ίδιο και τα επόμενα είκοσι χρόνια. Με την ίδια αισθητική, με επιχειρήματα και με σεβασμό. Και σε όποιον αρέσω. Δεκάρα δεν δίνω και κυρίως «δεν μασάω». Τελεία και παύλα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.