Sex and the City: Κλονίζεται ο γάμος του Mr. Big μετά τις τρεις καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση

Sex and the City: Κλονίζεται ο γάμος του Mr. Big μετά τις τρεις καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση

Η ηθοποιός Τάρα Γουίλσον αποφάσισε να περάσει τις γιορτές μακριά από τον Κρις Νοθ

000_Was3120941
Διάλειμμα από τον γάμο τους αποφάσισε να κάνει η Τάρα Γουίλσον, σύζυγος του καρδιοκατακτητή Κρις Νοθ, στην τηλεοπτική σειρά «Sex and City», μετά τις κατηγορίες τριών γυναικών σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η 39χρονη Καναδή ηθοποιός, δεύτερη σύζυγος του Κρις Νοθ, αποφάσισε να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων χωρίς τον πατέρα των δύο παιδιών της.

Ο Κρις Νοθ και η Τάρα Γουίλσον απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, Οράιον Κρίστοφερ, τον Ιανουάριο του 2008. Παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα, στις 6 Απριλίου του 2012 και πέρυσι τον Φεβρουάριο απέκτησαν τον δεύτερο γιο τους.

Oι κατηγορίες τριών γυναικών ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση πριν από αρκετά χρόνια από τον «Mr. Big» έχουν γίνει ο εφιάλτης της Τάρα ταράζοντας την οικογενειακή γαλήνη του ζευγαριού.

Επιπλέον, βλέπουν το φως της δημοσιότητας παράλληλα μετά τα προωθητικά σποτ για τη συνέχεια του «Sex & the City» και του «And Just Like».




«Η Τάρα Γουίλσον είναι στο Λος Άντζελες αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ αναστατωμένη. Δεν αισθάνεται καλά. Και οι δύο ήθελαν να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί, αλλά αυτό είναι πλέον αβέβαιο», υποστήριξε φίλος του ζευγαριού στη βρετανική εφημερίδα «Sun».

Κλείσιμο
Η 39χρονη Καναδή έχει ταραχτεί ακούγοντας τα όσα ισχυρίζονται για τον σύζυγό της οι τρεις γυναίκες.

Actor Chris Noth Discusses His Interracial Marriage & Being a Sex Symbol


Η Τάρα και ο Νοθ είναι μαζί 20 χρόνια. Το ζευγάρι έβαλε βέρα στο δεξί το 2020.

Ωστόσο, ο 67χρονος «M.r Big» ενοχοποιείται για σεξουαλική κακοποίηση τριών γυναικών αλλά και συζυγική απιστία.

Τρεις γυναίκες κατηγορούν τον καρδιοκατακτητή του «Sex and the City» ότι τις βίασε

Οι «Ζόι» και «Λίλι» είναι οι γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι ο Κρις Νοθ τους επιτέθηκε σεξουαλικά στο Λος Άντζελες το 2004 και τη Νέα Υόρκη το 2015, αντίστοιχα.

Η «Ζόι», όπως είναι το ψευδώνυμό της, υποστηρίζει ότι το 2004, όταν ήταν 22 ετών, γνώρισε τον Νοθ, ενώ εργαζόταν για μια εταιρεία που συνεργαζόταν με διασημότητες. Εκείνος, όπως είπε, την προσκάλεσε στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών όπου διέμενε και αργότερα τη φίλησε και έκανε σεξ μαζί της παρά τη θέλησή της.

Η δεύτερη γυναίκα, «Λίλι», ήταν σερβιτόρα σε νάιτ κλαμπ της Νέας Υόρκης όταν ο Νοθ της ζήτησε να βγουν ραντεβού, το 2015. Αργότερα, πήγε στο διαμέρισμά του και έκαναν σεξ, αλλά έφυγε καθώς αισθανόταν «σαν να την έχουν βιάσει».

Καμία από τις δύο γυναίκες δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία εκείνη την περίοδο.



Χθες, μία τρίτη γυναίκα, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Άβα», ανέφερε πως ο ηθοποιός την κακοποίησε ενώ δούλευε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010, σε ηλικία 18 χρόνων.

Από την πλευρά του, ο Κρις Νοθ αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι για αυτόν «το όχι σημαίνει πάντα όχι».

Παράλληλα χαρακτήρισε ψευδή τα συγκεκριμένα περιστατικά και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο βγήκαν τώρα στην επιφάνεια.

Πρόσθεσε επίσης ότι οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές.

«Είναι δύσκολο να μην προκαλέσει αμφιβολία η χρονική στιγμή που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί έρχονται τώρα στην επιφάνεια, αλλά ξέρω ένα πράγμα: δεν επιτέθηκα σ’ αυτές τις γυναίκες», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Ακραίο ομοφοβικό επεισόδιο με μαθητές Γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη

Δημοσκόπηση βάζει την συντηρητική Πεκρές απέναντι στον Μακρόν στο β΄ γύρο των προεδρικών

«Όταν σκέφτομαι τον θάνατο του αδερφού μου, πονάει η καρδιά μου» εξομολογείται ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης