Όλα τα highlights του θεαματικού τελικού του «Just the Two of Us»

Με τον Νίκο Αλιάγα και τις Melisses υποδέχτηκε το 2022 το φαντασμαγορικό show του Alpha - Νικήτριες του 3ου κύκλου η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

AZ3A0279
Φαντασμαγορικός και μαγικός ήταν ο μεγάλος τελικός του J2US που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της πρωτοχρονιάς στον ALPHA, γεμάτος λάμψη, χαρά, πάθος, κέφι, συγκίνηση, μουσική, χορό, πολύ πολύ τραγούδι και με παρουσιαστή τον σαρωτικό και μοναδικό Νίκο Κοκλώνη.

Ένας ακόμη επιτυχημένος κύκλος για το «J2US» επισφραγίστηκε από ένα μοναδικό πάρτι και μια κεφάτη βραδιά, ενώ αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής στην τηλεθέαση, καθώς όλα τα κοινά παρακολούθησαν αδιάλλειπτα το show με εξαιρετικά ποσοστά. Συγκεκριμένα, κυριάρχησε στη ζώνη του σε όλα τα κοινά σημειώνοντας μέσο μερίδιο 22,8% στο σύνολο των τηλεθεατών και 19,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών. Η εκπομπή επικράτησε άνετα στη ζώνη της και είχε ιδιαίτερη απήχηση και στις γυναίκες 25-44, που σταθερά δείχνουν την προτίμησή τους στο σόου με το ποσοστό 23, 7%.

AZ3A0322

Στη λαμπερή σκηνή του «J2US» ανέβηκαν και πραγματοποιήσαν μία μοναδική και σπάνια εμφάνιση Οι «ΜΕΛΙSSES», το #1 συγκρότημα και ο πολυτάλαντος Xρήστος Μάστορας παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και με μοναδικές και ανατρεπτικές διασκευές γνωστών κομματιών.

AZ3A0322

Αυτό όμως που καθήλωσε τους τηλεθεατές και άφησε άφωνους τους συντελεστές της εκπομπής ήταν η μουσική συνύπαρξη του Χρήστου Μάστορα με τον Νίκο Αλιάγα. Ένα ντουέτο έκπληξη που συγκίνησε και που θα μείνει στην ιστορία ως μία μοναδική μουσική στιγμή της Ελληνικής τηλεόρασης.

Το συγκλονιστικό Duet Χ.Μάστορα-Ν.Αλιάγα στον Τελικό του J2US
Κλείσιμο

Στον μεγάλο τελικό εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US και η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη η οποία άφησε για λίγο τα χρέη στην υποδοχή των διαγωνιζομένων, πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες της με μια σούπερ σέξι εμφάνιση, αλλά και ο υπέροχος Κώστας Καραφώτης που παρουσίασε το νέο του τραγούδι, «Εγώ ή κανένας».

AZ3A5060

Ιδιαίτερη νότα σε αυτό το πρωτοχρονιάτικό πάρτι ήταν το ερμηνευτικό medley του Νίκου Κοκλώνη και απέσπασε πολλά χειροκροτήματα.

Νίκος Κοκλώνης Live Medley Just The Two Of Us Τελικός

Η βραδιά τα είχε όλα! κέφι, απρόοπτα, εξαιρετικά ντουέτα και την επιστροφή παλιών παικτών το J2US που εντυπωσίασαν στην σκηνή το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή. Ο Νίκος Αλιάγας, η Δέσποινα Βανδή που εμφανίστηκε μέσω skype, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής είχαν μόνο καλά λόγια να πουν στους 3 φιναλίστ που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

AZ3A3433

Τα τρία ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό και διαγωνίστηκαν για τη μεγάλη νίκη ήταν οι: Μαρίνος Κόνσολος και Ελένη Δήμου, Κατερίνα Λιόλιου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Stan με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

AZ3A0144

Mε επίτιμο προσκεκλημένο τον Έλληνα διεθνούς φήμης καταξιωμένο, βραβευμένο παρουσιαστή της Γαλλικής τηλεόρασης και δημοσιογράφο Νίκο Αλιάγα και όλους τους συντελεστές επί σκηνής ολοκληρώθηκε ακόμη ένας κύκλος του J2US και νικήτριες του 3ου κύκλου αναδείχθηκαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου.

AZ3A0180

Τεράστια επιτυχία, σημείωσε το show και στα social media, καθώς για άλλη μια φορά ήταν Νο1 Trending Topic στα πρώτα λεπτά της εκπομπής.

Το J2US αφιερωμένο στο σημαντικό σκοπό του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», ολοκληρώθηκε στον ALPHA με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, αποδεικνύοντας πως το τηλεοπτικό κοινό πάντα επιβραβεύει τις ξεχωριστές παραγωγές. Το show του ALPHA πρόσφερε θέαμα υψηλού επιπέδου και αναδείχτηκε, με διαφορά, το Σαββατιάτικο αγαπημένο τηλεοπτικό πάρτι του κοινού.

AZ3A0369
AZ3A3066
AZ3A3076
AZ3A3091
AZ3A3122
AZ3A3489
AZ3A3621
AZ3A3729
AZ3A5626
AZ3A9793
AZ3A9873
ER8A0077
ER8A0180
ER8A9924


Το «J2US», το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μας χάρισε κέφι, γέλιο, συγκίνηση και αμέτρητες συγκλονιστικές ερμηνείες, μας αποχαιρετά και μας εύχεται μια καλή και δημιουργική χρονιά.



Ειδήσεις σήμερα

Μαίνεται ο «πόλεμος» της τσιπούρας στα Ίμια

«Δύσκολες εβδομάδες» οι πρώτες του 2022 από το διπλό κύμα της πανδημίας

Το πρωτοχρονιάτικο δώρο με ισχυρό συμβολισμό της βασίλισσας Ελισάβετ στην Καμίλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης