Δέσποινα Βανδή: Ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό και δεν θα είναι στον τελικό του «Just The Τwo Of Us»

Δέσποινα Βανδή: Ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό και δεν θα είναι στον τελικό του «Just The Τwo Of Us»

«Κάθομαι στο σπίτι, πίνω πολλά υγρά, τρώω φρούτα, προσέχω, είμαι σε πλήρη απομόνωση» τονίζει η τραγουδίστρια

despina-vandi
Ο κορωνοϊός καλπάζει στη χώρα μας, με πολλούς celebrities να βρίσκονται δυστυχώς θετικοί λίγα εικοσιτετράωρα πριν την Πρωτοχρονιά.

Ο Covid-19 «χτύπησε» και τη Δέσποινα Βανδή, όπως γνωστοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου.

Με τέσσερα συνεχόμενα βίντεο, η διάσημη τραγουδίστρια ενημέρωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, περνάει τη νόσο ελαφριά, καθώς και ότι δεν θα εμφανιστεί, τουλάχιστον όχι με φυσική παρουσιά, στο μεγάλο τελικό του «Just The Two Of Us», ο οποίος είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022. Τέλος, εύχεται σε όλους «Χρόνια Πολλά» και τους συμβουλεύει να προσέχουν τον εαυτό τους.

«Καλημέρα παιδιά! Θέλω να σας πω ότι είμαι καλά. Έκανα ένα μοριακό τεστ, το οποίο έκανα για προληπτικούς λόγους, αισθανόμουν ότι κάτι με περιτριγυρίζει και πάω να αρρωστήσω και βγήκα θετική. Ενώ είχα κάνει την Κυριακή για να μπω στην Κύπρο φυσικά -δεν γίνεται να μπεις στην Κύπρο, αν δεν έχεις κάνει τεστ μοριακό- και είχε βγει αρνητικό. Την Τρίτη μου βγήκε θετικό.

Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Αυτή τη στιγμή κάθομαι στο σπίτι, πίνω πολλά υγρά, τρώω φρούτα, προσέχω, είμαι σε πλήρη απομόνωση. Λυπάμαι δεν θα είμαι μαζί σας στην Κύπρο, που το ήθελα τόσο πoλύ Παραμονή να είμαστε μαζί. Ούτε στον τελικό του Just, διά ζώσης τουλάχιστον όχι.

Χρόνια πολλά σε όλους και να προσέχετε!» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.



«Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμπαράσταση!

Δώστε σημασία και στις πιο μικρές ενδείξεις! Κυριακή έκανα μοριακό για να μπω στην Κύπρο. Τρίτη αισθανόμουν πως πάω να αρρωστήσω από την κούραση και έκανα ξανά ένα μοριακό για προληπτικούς λόγους και βγήκα θετική!

Εμβολιασμένη και έχοντας ένα αρνητικό μοριακό 40 ώρες πριν, θα μπορούσα να μην έχω πάει να ξανακάνω και να συνεχίζω να κυκλοφορώ! Θέλει μεγάλη προσοχή παιδιά!

Καλή δύναμη!Ας προσευχηθούμε όλοι να τελειώσει σύντομα και να είμαστε καλά!❤️❤️❤️❤️» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η τραγουδίστρια.


Ειδήσεις σήμερα:

Χιλιάδες Κινέζοι αφήνουν μηνύματα στον νεκρό γιατρό που πριν δύο χρόνια σήμανε «συναγερμό» για τον Covid

Τρία αεροπλάνα «επιστρατεύθηκαν» για να αντιμετωπίσουν την κρίση της... τηγανητής πατάτας στην Ιαπωνία

Νεαρός χτύπησε τη μητέρα της ανήλικης συντρόφου του στον Βόλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης