«Υπήρξε περίοδος που έχασα τον εαυτό μου, που έκλαιγα όλο το βράδυ» λέει η νικήτρια του GNTM 4

«Υπήρξε περίοδος που έχασα τον εαυτό μου, που έκλαιγα όλο το βράδυ» λέει η νικήτρια του GNTM 4

«Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, δεν μπορούσα να σταματήσω τα κλάματα» εξομολογείται η Κυβέλη Χατζηευστρατίου 

κιωελι
Στο πλατό του «Breakfast@Star» φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη μεγάλη νίκη της στο ριάλιτι μόδας.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα! Είμαι σε λίγο ζεν φάση, γιατί είναι εκεί που φτάνεις στο σημείο που λες "εντάξει". Μετά δεν σταμάτησα να κλαίω, δεν ξέρω τι με έπιασε. Από τη χαρά μου, την περηφάνια μου» εξομολογήθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, που δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

«Παρόλο που δείχνω ότι έχω αυτοπεποίθηση, κρατώ μικρό καλάθι γενικά» δήλωσε. Παράλληλα, τόνισε πως πίστευε ότι στην τελική δυάδα του «GNTM 4» θα έμενε με την Όλγα.

«Νιώθω ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει 100%. Προετοιμαζόμουν τόσο καιρό, αλλά εν τέλει… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει… Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αγκαλιάσω τον coach. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήρθα κατευθείαν εδώ» εκμυστηρεύτηκε η καλλονή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgksomxfpi5d-st)


«Υπήρχαν στιγμές που έκλαιγα όλο το βράδυ. Έκλαιγα επειδή ήμουν απομονωμένη. Νιώθω ότι ένα μέρος του κόσμου με έχει παρεξηγήσει.

Δεν ξέρω τι ενόχλησε τα παιδιά και δεν με ενδιαφέρει. Υπήρξε περίοδος που έχασα τον εαυτό μου. Η παρέα που διάλεξα στο GNTM τελικά δεν μου ταίριαζε» δήλωσε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την πορεία της στο ριάλιτι.

«Εγώ και η μητέρα μου μετά τον τελικό αγκαλιαστήκαμε και μου έλεγε ότι τα κατάφερα» συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgktjyuoj6i9-st)

Ακόμη, εξήγησε πώς ένιωσε όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στο «Greece's Next Top Model» και η μεγάλη νικήτρια ήταν εκείνη: «Πέρασαν όλα πάρα πολύ γρήγορα, που μετά ακούστηκε το μπαμ από τους καπνούς και απλά τα ξέχασα όλα. Έπαθα ένα τεράστιο σοκ, ξεκίνησα να βλέπω μπροστά μου αστεράκια, καμπανάκια, καρδούλες, τον coach να πέφτει πάνω μου και να αγκαλιαζόμαστε. Αναγνωρίζω τι γίνεται και δεν γίνεται, απλά σε μία κατάσταση έκστασης τους αγαπάς όλους».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgksypsm06kp-st)

Επιπροσθέτως, αναφερόμενη στους συμπαίκτες της, αποκάλυψε ότι ο Στυλιανός και ο Θάνος δεν της είπαν συγχαρητήρια. «Αργότερα, ένας-ένας περνούσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια, αλλά δεν με ένοιαζε τόσο, αλλά δεν το είχα τόσο πολύ ανάγκη, όσο μία αγκαλιά από τον Ντίνο και την Όλγα. Δεν μιλήσαμε ποτέ με τον Θάνο και τον Στυλιανό. Ο Κωνσταντίνος μου είπε συγχαρητήρια» υποστήριξε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τη νίκη της στο GNTM 4. Δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη, επαγγελματική φωτογραφία της και στη λεζάντα σημείωσε: «Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή του @starchanneltv και τους υπέροχους ανθρώπους που δουλέψαμε για το @gntmgr, αλλά και τον κόσμο που με στήριξε. Ευγνώμων για το ταξίδι προς το φως».




Ειδήσεις σήμερα:

Αγνοούμενη φοιτήτρια στη Γιούτα βρέθηκε στο υπόγειο του απαγωγέα της γυμνή και «καλυμμένη με κάρβουνα»

Πολικές θερμοκρασίες στα ορεινά της χώρας, πού άγγιξαν τους -9 βαθμούς Κελσίου

Τι αλλάζει στη ζωή μας με την Όμικρον - Τesting για τους εμβολιασμένους σε εστίαση και διασκέδαση για τις γιορτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης