«Η Όλγα και ο Κωνσταντίνος ήθελαν να με διώξουν από το GNTM» λέει η Ειρήνη Λεμπέση

«Η Όλγα και ο Κωνσταντίνος ήθελαν να με διώξουν από το GNTM» λέει η Ειρήνη Λεμπέση

Η καλλονή, η οποία αποχώρησε στον ημιτελικό του ριάλιτι μόδας, σχολίασε τη στρατηγική που εφάρμοσαν η Όλγα και ο Κωνσταντίνος με στόχο εκείνη να μην καταφέρει να βγάλει καλή λήψη

eirini_gntm
Στο επεισόδιο της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου του «Greece's Next Top Model» η Ειρήνη Λεμπέση αποχώρησε. Έτσι, τα τρία μοντέλα που διεκδικούν πλέον τον τίτλο και το έπαθλο του διαγωνισμού μόδας είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα.



Το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, η Ειρήνη Λεμπέση βρέθηκε στην εκπομπή «Breakfast Star» και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μοντέλων. Φυσικά, στάθηκε στη στρατηγική που ακολούθησαν η Όλγα και ο Κωνσταντίνος στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να βάλουν τον εαυτό τους σε party mood και να φωτογραφηθούν, τόσο με βοηθητικούς ηθοποιούς, που πλαισίωναν το concept, όσο και με τους αντιπάλους τους.

Το πρώτο μέρος κύλησε ομαλά. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος και η Όλγα αποφάσισαν να κινηθούν στρατηγικά και να δυσκολέψουν την Ειρήνη, παριστάνοντας το ζευγάρι.

Κλείσιμο
Από την άλλη πλευρά, η Κυβέλη προσπάθησε να τη βοηθήσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα η Ειρήνη να μην έχει καλή λήψη και να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας.

«Δεν περίμενα τη στρατηγική της Όλγας και του Κωνσταντίνου. Γενικά όλοι κινούνται στρατηγικά, αλλά δεν είχαν δείξει τέτοια δείγματα. Δεν το περίμενα. Είδα τη στρατηγική τους, αλλά εγώ δεν θα το χειριζόμουν ποτέ με αυτό τον τρόπο, γιατί δεν μου βγαίνει.

Η Κυβέλη φέρθηκε επαγγελματικά. Έβλεπε ότι όλο αυτό είναι λάθος και προσπάθησε να βοηθήσει. Προσπάθησα να μην μου βγουν τα νεύρα εκείνη την ώρα. Με επηρέασε ψυχολογικά όλο αυτό. Με μπλόκαρε και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα ασχολούμουν περισσότερο με την Κυβέλη. Σίγουρα ήθελαν να με διώξουν» δήλωσε η Ειρήνη Λεμπέση.

Αφού ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και λίγο πριν φύγει από το «GNTM 4», η Ειρήνη ζήτησε συγγνώμη από την Κυβέλη και σήμερα στην εκπομπή του SΤΑR εξήγησε τον λόγο.

«Ζήτησα συγγνώμη από την Κυβέλη γιατί ήθελα να κλείσω όλους τους λογαριασμούς. Αν κάποια στιγμή την είχα στενοχωρήσει για οποιονδήποτε λόγο, ήθελα να της πω "συγγνώμη". Η Όλγα και ο Κωνσταντίνος μου ζήτησαν συγγνώμη πριν αποχωρήσω» τόνισε η μελαχρινή καλλονή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του STAR:

GNTM 4 - Ειρήνη | Η στρατηγική Όλγας - Κωνσταντίνου & η συγγνώμη στην Κυβέλη


Η ανάρτηση της Ειρήνης Λεμπέση μετά την αποχώρησή της από το «GNTM 4»

To βράδυ της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, αφού η διαδρομή της Ειρήνης Λεμπέση στο διαγωνισμό μόδας έφτασε στο τέλος της, εκείνη θέλησε να κάνει ένα post για την εμπειρία της στο «GNTM 4», όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τρεις υπέροχες φωτογραφίες της. Φυσικά, ευχαρίστησε όσους την στήριξαν σε όλη την πορεία της στο ριάλιτι μοντέλων, αλλά και τους κριτές, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Γιώργο Καράβα, και την παρουσιάστρια, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Τέλος, ανέφερε πως τώρα, που ολοκλήρωσε τη διαδρομή της στο GNTM, είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα της.



«Ένα βήμα πριν τον τελικό...
Ήταν μία εμπειρία αξέχαστη, κατά την διάρκεια της οποίας γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους, που χωρίς την στήριξη και την βοήθεια τους όλα θα ήταν διαφορετικά. @genevievevv @skoulos @angelosbratis @ismini_mini @yiorgoskaravas_official

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι μέσα από αυτή την δοκιμασία συνειδητοποίησα την αγάπη μου για τον χώρο της μόδας.

Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, ακόμα και εκείνους που δεν το έκαναν. Προσπαθώ να κρατήσω από τον καθένα ό,τι με βοηθά να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερη σαν άνθρωπος πρωτίστως και σαν μοντέλο έπειτα. Κάθε τέλος ακολουθεί μία αρχή και ανυπομονώ να καταθέσω όλη μου την ενέργεια.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους 🤍» έγραψε στη λεζάντα του post της.

Ειδήσεις σήμερα:

Το χάπι της Pfizer προστατεύει από σοβαρή νόσηση και από τη μετάλλαξη Όμικρον, λέει ο Μπουρλά

Πυκνή χιονόπτωση σε περιοχές της Εύβοιας, στα «λευκά» η Πάρνηθα - Έρχονται καταιγίδες αύριο το πρωί στην Αττική

Τον Κατρίνη επιλέγει ο Ανδρουλάκης για τη θέση του επικεφαλής στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης