Κέλι ΛεΜπροκ: Η «Γυναικάρα με τα Κόκκινα» αποκαλύπτει γιατί εγκατέλειψε το Χόλιγουντ πριν 25 χρόνια

Κέλι ΛεΜπροκ: Η «Γυναικάρα με τα Κόκκινα» αποκαλύπτει γιατί εγκατέλειψε το Χόλιγουντ πριν 25 χρόνια

Μετά το διαζύγιό της με τον Στίβεν Σίγκαλ το 1996, η Κέλι ΛεΜπροκ απαρνήθηκε τη βιομηχανία του θεάματος και μετακόμισε στην «ερημιά» όπου έζησε χωρίς τηλεόραση για 25 χρόνια - Τι την ώθησε να  αποτραβηχτεί και η μεγάλη της επιστροφή στην υποκριτική

kelly-lebrock-red-dress-arthro
Υπήρξε μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες των '80s, με την αφίσα της να κοσμεί τα δωμάτια πολλών εφήβων ανά τον κόσμο. Ο λόγος για την Κέλι ΛεΜπροκ, τη μελαχροινή καλλονή που για πολλούς έχει ταυτιστεί με τον ρόλο που υποδύθηκε to 1984 στο φιλμ «The Woman in Red» (ελληνικός τίτλος, «Η γυναικάρα με τα κόκκινα»), στο πλευρό του αείμνηστου  Τζιν Γουάιλντερ. Άλλη μια δουλειά που σημάδεψε την καριέρα της και εκτόξευσε τις «μετοχές» της στο Χόλιγουντ ήταν ο ρόλος της στο Weird Science του 1985, όπου η Αμερικανίδα ηθοποιός υποδύθηκε την «γυναίκα όνειρο» που κατασκευάζουν δύο νεαροί μαθητές, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις τους στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Πριν από 25 χρόνια, μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιό της με τον Στίβεν Σίγκαλ το 1996, η πανέμορφη ηθοποιός αποφάσισε να εγκαταλείψει τη βιομηχανία του θεάματος. Σήμερα όμως η 61χρονη πλέον Λε Μπροκ έχει επιστρέψει και πρωταγωνιστεί στην γκανγκστερική κωμωδία «Tommorow's Today».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Fox News, η ηθοποιός μίλησε για το νέο της φιλμ, την επιθυμία που σιγόκαιγε μέσα της να επιστρέψει στην υποκριτική και τους λόγους που την οδήγησαν να πει «αντίο» στο Χόλιγουντ στα τέλη των ΄90s.

The Woman in Red 1984 Trailer | Gene Wilder


«Το Χόλιγουντ δεν ήταν ένα μέρος όπου θα ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου... Το διαζύγιό μου βρισκόταν παντού στον Τύπο. Κι εγώ απλά δεν είμαι κορίτσι του Χόλιγουντ. Ποτέ δεν υπήρξα. Στην πραγματικότητα δεν μου άρεσε ποτέ η προσοχή. Ήθελα να βρίσκομαι στην ύπαιθρο, να έχω χώμα κάτω από τα νύχια μου».

H ΛεΜπρόκ εξήγησε επίσης ότι επέλεξε να ξεκινήσει μια οικογένεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ότι δεν ήθελε καμία επαφή με τα media όταν γύρισε σελίδα στη ζωή της. «Παράτησα την καριέρα μου και μετακόμισα στην ερημιά όπου έζησα χωρίς τηλεόραση για 25 χρόνια. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα ως διαζευγμένη μαμά. Έχω τρία υπέροχα παιδιά. Είχα πάντα την δυνατότητα να επιστρέψω στην καριέρα μου. Αυτό δεν ίσχυε για την ανατροφή των παιδιών μου. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να συνδυάσουν και τα δυο. Εγώ όμως είχα γνωρίσει ήδη τη δόξα και είχα μπουχτίσει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Η ΛεΜπροκ απέκτησε τρία παιδιά με τον 69χρονο σήμερα Σίγκαλ. Από τη δεκαετία του '90 ζει σε ένα ράντσο στην Κοιλάδα Σάντα Ινέζ της Καλιφόρνια.

Weird Science Official Trailer #1 - Robert Downey Jr. Movie (1985) HD


Σύμφωνα με την ΛεΜπροκ, η φήμη που κατακτούν οι ηθοποιοί μέσα από την δουλειά τους έχει και αρνητικές πτυχές. «Έγινα διάσημη όταν ήμουν πολύ μικρή και δεν με ωφέλησε καθόλου. Απλώς με τραυμάτισε ψυχικά. Η διασημότητα δεν είναι για όλους», τόνισε η γοητευτική ηθοποιός.

Όσο για τα social media, δεν είναι καθόλου φαν: «Έχουν βγει εκτός ελέγχου. Δεν θέλω καμία σχέση με αυτά. Δεν έχω υπολογιστή. Έχω Ίντερνετ αλλά η σύνδεσή μου είναι κακή, και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Η ΛεΜπροκ εξήγησε τέλος γιατί επέστρεψε στην υποκριτική μετά το «διάλειμμα» των 20 και πλέον ετών: «Όταν ήμουν μεθυσμένη - όχι, απλώς αστειεύομαι - είχα πάντα μια μικρή φαγούρα μέσα μου να επιστρέψω στη δουλειά, αλλά μετά από λίγο η σκέψη μου έφευγε. Μου πρότειναν ρόλο σε μια τηλεοπτική σειρά και σκέφτηκα ότι θα ήθελα να το κάνω εάν μπορούσαν να γράψω κι εγώ με τους σεναριογράφους. Η πλοκή έχει να κάνει με την αστυνομία. Νομίζω ότι χρειάζεται μια χιουμοριστική σκοπιά στις σειρές με αστυνομικούς της Νέας Υόρκης», αναφέρει για τη σειρά που δεν κατονομάζει.

lebrock


Στo «Tomorrow’s Today», η ΛεΜπροκ υποδύεται την πρώην σύζυγο ενός γκάνγκστερ που εγκαταλείπει το έγκλημα και εκείνη τον βοηθάει να αλλάξει ζωή.




Ειδήσεις σήμερα:

«Την ημέρα Βαγγέλης, τη νύχτα Καιτούλα»: Η εξομολόγηση μιας τραβεστί στη Ρόδο

Ηλικιωμένος έβαλε φωτιά σε ψυχιατρείο στην Ιαπωνία και έκαψε ζωντανούς 27 ανθρώπους

Ο πόλεμος των «Ράδιο Αρβύλα»: Αγωγές, καταγγελίες και στο βάθος στόματα που «ανοίγουν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης