Ο σπουδαίος συνθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και έδωσε ένα τέλος στην περιβόητη διαμάχη με τον διάσημο λαϊκό τραγουδιστή.
«Θυμάμαι τον Στέλιο Καζαντζίδη που ερχόταν στο στούντιο, τραγουδούσε και τον έπιαναν τα κλάματα. Υπήρξε μια διαμάχη με τον Στέλιο, η οποία ξεκίνησε διότι κάποια στιγμή ένιωσε πως δεν είμαι φίλος του. Ο Καζαντζίδης άρχισε να λέει λόγια για τους γονείς μου, τα παιδιά μου κι εγώ αντέδρασα. Μετά αγαπηθήκαμε με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά δεν το διαλαλώ κιόλας», δήλωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος.
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και σε κάποια προβλήματα, που αντιμετώπισε με την ψυχική του υγεία. «Μετά το 1987, για 15 χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα. Είχα κλειστοφοβία και πάθαινα κρίσεις πανικού. Πήγα σε ψυχίατρο, μου έδωσε κάποια ελαφρά χάπια και με την βοήθεια της οικογένειας μου, το ξεπέρασα», αποκάλυψε για την περιπέτεια που πέρασε.
Τέλος, μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα. Όπως ανέφερε, πρόκειται να είναι συμπεαρουσιαστής στην εκπομπή «Αυλή των Χρωμάτων». «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σοφό για να κρίνω παιδιά σε μουσικό talent show», σημείωσε ο συνθέτης.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.