Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα. «Ετοιμάζω κάτι τηλεοπτικά, σε ένα κανάλι που εκτιμώ πολύ. Θα ενημερωθείτε σε λίγο καιρό. Θεωρώ ότι δεν είναι καλό το timing αυτό το διάστημα για τα ριάλιτι μαγειρικής», δήλωσε αρχικά.
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στα άτομα που συμμετείχαν στο Masterchef: «Ήταν δύσκολο να κατακρίνω τα παιδιά του Masterchef, δεν είναι του χαρακτήρα μου».
Τέλος, για τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη, από τον οποίο και απουσίαζε και την φιλία τους, ανέφερε: «Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου. Γιατί να είμαι εγώ στον δικό του; Εγώ παντρεύτηκα για τρίτη φορά και δεν το έμαθε κανείς. Ο Άκης το έκανε με τον δικό του τρόπο. Αν θέλει κάποιος να παντρευτεί και να μην το μάθει κανείς, μπορεί να το κάνει».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.