Τόνια Σωτηροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια - «Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή»

Τόνια Σωτηροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια - «Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή»

Λίγες ημέρες, αφού ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, η ηθοποιός μίλησε για το ευτυχές συμβάν και αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια με τα πιο τρυφερά λόγια

sotiropoyloymaraveyaS
Η Τόνια Σωτηροπούλου πριν λίγες ημέρες ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια.

Μέχρι στιγμής, κανένας εκ των δύο δεν είχε προχωρήσει σε δηλώσεις σχετικά με το ευτυχές συμβάν. Σήμερα όμως, η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον γάμο τους.

«Θεωρώ ότι η αναγνωρισιμότητα υπάρχει στην δουλειά μου, αλλά δεν καθορίζει εμένα ως άνθρωπο ή τον σύζυγό μου πια. Οπότε, ήταν επιλογή μας να μην μαθευτεί ο γάμος. Είμαστε πολύ μικρή χώρα, οπότε θα ήταν χαζό να πω ότι μας κυνηγούσαν. Ήταν κάπως αστείο ότι ήθελαν να πάρουν κάτι από εμάς, οπότε δώσαμε εμείς ό,τι θέλαμε», είπε αρχικά η ηθοποιός εξηγώντας γιατί προτίμησαν να οργανώσουν τον γάμο τους σε στενό φιλικό κύκλο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf2debovzj0p-st)


Για τον θεσμό του γάμου και τον Κωστή Μαραβέγια, ανέφερε: «Είναι μία τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε. Δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος-οικογένεια και δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν καθορίζει και τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια, που έγινε, με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι. Πολύ συγκινητικό. Ο Κωστής είναι πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος, αυτό που έγραψε είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω διαβάσει. Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή. Από την αρχή είχα την αίσθηση για τον Κωστή ότι είναι κάτι διαφορετικό».

Στην συνέχεια, εξήγησε το παρασκήνιο πίσω από την επιλογή του συγκεκριμένου νυφικού. «Οι κουμπάροι μας είναι ο Γιάννης Ράπτης και ο Γιώργος Μπουκουβάλας. Πήγα στον Γιάννη και του λέω: "Είμαι η αδερφή σου, κάνε ό,τι θες". Δεν το είδα εκεί το νυφικό μου, είχα κάνει μερικές πρόβες. Δεν ήθελα ούτε να ασχοληθώ. Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει, όπου θέλει. Ήταν πολύ όμορφο αυτό που έφτιαξαν για 'μένα τα παιδιά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf2d1qukpxa9-st)


Σχετικά με την οργάνωση ενός θρησκευτικού γάμου πέρα από τον πολιτικό, η ηθοποιός εξήγησε πως δεν έχουν κάτι τέτοιο στα πλάνα τους, αφού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «το κάναμε το πάρτι μας».

Τέλος, για την απόφασή τους να παντρευτούν στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε: «Επιλέξαμε την Ύδρα, γιατί την αγαπάμε πολύ. Είναι από τα αγαπημένα μας μέρη. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το επισκεπτόμαστε κάθε χρονιά από δέκα φορές, το αγαπάμε πολύ».



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά δραστηριότητα η Starlink του Έλον Μασκ στην Ελλάδα


Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αρραβωνιάστηκε τον Τράβις Μπάρκερ - Δείτε στιγμιότυπα από τη ρομαντική πρόταση γάμου


Ρωσία: Αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμάστρια σε τσίρκο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης