Μία άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε οΚώστας Αρζόγλου μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα».
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές σειρές που έχει κάνει αλλά και για την πορεία του στο θέατρο λέγοντας: «Έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου αλλά όλα έχουν πέσει στο θέατρο. Με έχουν κλέψει όμως πολύ, έχει γίνει ολόκληρο μιούζικαλ, περιοδείες και δεν έχω πάρει δραχμή».
Ο Κώστας Αρζόγλου δήλωσε επίσης πως ποτέ κατά τη διάρκεια της καριέρας του δεν κυνήγησε τις ταμπέλες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχω φύγει από θέατρο γιατί το όνομά μου ήταν πάνω από αυτό της Μάγιας Λυμπεροπούλου. Έπρεπε να είναι πιο κάτω».
Ο ηθοποιόςμίλησε επίσης για τον τραγικό θάνατο της μητέρας του: «Η μητέρα μου πνίγηκε. Έχουν στεγνώσει αυτά τα πράγματα μέσα μου. Η Έλλη Λαμπέτη που μου το ανακοίνωσε, ήμουν σπίτι της και δεν μπορούσα να οδηγήσω για να φύγω από το σπίτι της. Δεν μπαίνω στην θάλασσα από τότε. Φοβάμαι πάρα πολύ... Καταλαβαίνεις πόσο μπορεί να αγαπάς κάποιον όταν σου λείψει. Αυτό το έχω καταλάβει και με θανάτους και σε χωρισμό».
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.