Στέφανος Κορκολής: «Δεν είχα την διάθεση να βγω και να μιλήσω για τον καρκίνο»

Στέφανος Κορκολής: «Δεν είχα την διάθεση να βγω και να μιλήσω για τον καρκίνο»

Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο και εξήγησε πώς έγινε γνωστό το πρόβλημα της υγείας του

κορκολης
Ο Στέφανος Κορκολής εξήγησε τον λόγο που το πρόβλημα της υγείας του βγήκε στην δημοσιότητα πριν από κάποια χρόνια.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου, δεν ήθελε στην πραγματικότητα να μαθευτεί το ότι πάσχει από καρκίνο, όμως έγινε σχεδόν «κατά λάθος».

«Δεν έχω κρύψει πως αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μου τα τελευταία χρόνια. Μιλάμε για τον καρκίνο, υπό την έννοια πως το ανέφερα σε μία συναυλία για καρκινοπαθείς. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάμερα από τοπικό κανάλι. Κι έτσι, ελλείψει ειδήσεων προφανώς, το πήραν και τα μεγάλα κανάλια και το έβγαλαν», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cec2u94if2ip-st)

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είχα την διάθεση να βγω και να το πω, όχι. Απλώς έγινε έτσι και μετά βρήκα την ευκαιρία να πω σε νέους ανθρώπους κυρίως, να σταματήσουν το κάπνισμα. Εμένα με έφαγε το τσιγάρο, οπότε ήταν μία καλή ευκαιρία. Επειδή, αυτή είναι μια αρρώστια που νομίζεις ότι ποτέ δεν θα σου συμβεί, αλλά συμβαίνει πάντα στον διπλανό. Δυστυχώς είναι μία αρρώστια πάρα πολύ της μόδας και η πρόληψη είναι το σημαντικότερο».

«Όσες φορές έχει χρειαστεί να πάω να κάνω θεραπείες, γιατί αυτό έρχεται και φεύγει, βλέπω πολύ χειρότερα περιστατικά από αυτό και σκέφτομαι την πρόληψη», εξήγησε ο Στέφανος Κορκολής.




Ειδήσεις σήμερα

«McDreamy»... εφιάλτης: Ο «Ντέρεκ» του Grey's Anatomy «τρομοκρατούσε» τα μέλη του καστ της σειράς, ισχυρίζεται νέο βιβλίο

Αμερική: Ένας στους τρεις ασθενείς με κορωνοϊό εμφάνισε συμπτώματα Covid διαρκείας

Καιρός: 37άρια μέσα στην «καρδιά» του Σεπτέμβρη - Θερμοκρασίες για παραλίες το Σαββατοκύριακο - Δείτε χάρτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης