The Bachelor: Οι κοπέλες «μονομαχούν» στην πισίνα για την καρδιά του Αλέξη Παππά
Οι κοπέλες χωρίζονται σε δύο ομάδες και σαν θύελλα, ρίχνονται με πάθος σε μία μάχη στην πισίνα
Ένα ομαδικό ραντεβού έχει άφθονο παιχνίδι στην πισίνα. Οι κοπέλες χωρίζονται σε δύο ομάδες, τη Μαύρη Θύελλα και το Κόκκινο Πάθος. Ποια ομάδα θα καταφέρει να σκοράρει τα περισσότερα γκολ μέσα σε 40 λεπτά και να αναδειχθεί νικήτρια;
Οι εντάσεις ωστόσο δεν αφήνουν τις κοπέλες του Bachelorνα χαλαρώσουν και να απολαύσουν το παιχνίδι. Η συμπεριφορά της Φαίης έχει δημιουργήσει αντιπάθειες, και οι κοπέλες εκφράζουν ανοικτά τη δυσαρέσκειά τους στο πρόσωπό της.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).