Μπέττυ Νικολέση: «Το ότι με στρίμωχνε στο καμαρίνι και προσπαθούσα να τον αποφύγω, που να το καταγγείλω;»

Μπέττυ Νικολέση: «Το ότι με στρίμωχνε στο καμαρίνι και προσπαθούσα να τον αποφύγω, που να το καταγγείλω;»

Η δυσάρεστη εμπειρία που έζησε με γνωστό ηθοποιό σε σίριαλ που συμμετείχε

nikolessi2
H Μπέττυ Νικολέση μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν από γνωστό ηθοποιό.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής Love It της Ιωάννας Μαλέσκου και με αφορμή την αναφορά στο κίνημα #metoo, μίλησε για την δυσάρεστη εμπειρία που έζησε. «Ευτυχώς δεν είχα κάποιο περιστατικό τέτοιας βίαιης σεξουαλικής κακοποίησης, όπως αυτές που κατήγγειλαν οι συνάδελφοί μου. Ο λόγος που μιλάω είναι -όσο δυσάρεστο κι αν είναι αυτό- γιατί δεν πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε. Όχι σε επίπεδο κουτσομπολιού ή εκδικητικότητας, αλλά μπας και σταματήσει επιτέλους αυτή η κακοποίηση, που και ποινικά, είναι κολάσιμη», είπε.

Νέα μαρτυρία για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος | Love it | 16/09/2021


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό: «Το ότι με στρίμωχνε στο καμαρίνι επί μακρόν και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να το αποφύγω, που να το καταγγείλω; Μου έκανε την δουλειά μου πολύ δύσκολη σε πολλές περιπτώσεις. Η δουλειά μας δεν είναι να αντικρούσουμε τον κάθε πικραμένο που δεν έχει τι άλλο να κάνει από το να μας την πέφτει. Και δεν μπορούμε να τιμωρούμαστε κάθε φορά που δεν "καθόμαστε" σε κάποιον».

«Όταν μου συνέβη αυτό που συνέβη, πήγα στον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και το είπα. Και τι έγινε; Δεν θα αναφέρω το όνομά του, γιατί δεν με ενδιαφέρει να μπλέξω σε μηνύσεις από την άλλη πλευρά. Συνεργαζόμουν με έναν πολύ γνωστό πρωταγωνιστή και είχα την τύχη ή την ατυχία να γνωρίσω την σύντροφό του τότε, που ήταν από άλλον χώρο. Ο συγκεκριμένος παρενόχλησε εμένα και όλες τις άλλες γυναίκες που ήταν στο σίριαλ πολλάκις», εξήγησε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει αργότερα, η γνωριμία της με την σύντροφό του, της στοίχησε την δουλειά της. «Κάποια στιγμή μία γυναίκα από το σίριαλ σύναψε σχέση μαζί του και η τότε σύντροφός του το είχε μάθει. Επειδή ήμουν και γνωστή της, απαίτησε τότε από τον πρωταγωνιστή να απολυθεί και η κοπέλα που είχε σχέση μαζί της και εγώ, γιατί υποτίθεται ήξερα και δεν μιλούσα. Που να της έλεγα ότι μου την είχε πέσει κι εμένα... Έχασα τη δουλειά μου», δήλωσε.


Ειδήσεις σήμερα:


Ανησυχία για την τρύπα του όζοντος στον Νότιο Πόλο - Είναι μεγαλύτερη και από την Ανταρκτική

Επίθεση με βιτριόλι: «Σε κάποια χρόνια η δράστις θα είναι έξω», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Βατόπουλος: Πιθανή η αύξηση των κρουσμάτων σε παιδιά -Τι θα γίνει με την τρίτη δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης