O Γιάννης Μπουτάρης και ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη - Δείτε το τρέιλερ

O Γιάννης Μπουτάρης και ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη - Δείτε το τρέιλερ

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τον Γιάννη Μπουτάρη και τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ», την Πέμπτη 01 Ιουλίου στις 23.30 στο OPEN

cover
Η γιαγιά και ο Ιεροκλής ταξιδεύουν μέχρι το Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή Θεσσαλονίκης και εκεί, εκτός από καλό κρασί, απολαμβάνουν και τη συζήτηση με τον Γιάννη Μπουτάρη και τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου.

gerovasileiou


Ο Γιάννης Μπουτάρης μιλάει για την ενασχόλησή του με την πολιτική και το «δημαρχιλίκι», αλλά και για όσα θα έκανε αν ήταν για μια μέρα Πρωθυπουργός. Ανοίγει το θέμα του αλκοολισμού και της απεξάρτησης και αποκαλύπτει τι σημαίνει το κρασί για εκείνον, πώς συνδέεται με τα παιδικά του χρόνια αλλά και τι σχέση μπορεί να έχει με μία πριγκίπισσα… Τέλος, μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του, τον έρωτά τους αλλά και το πώς αντιμετώπισαν μαζί τη σοβαρή της ασθένεια.

Στη συνέχεια, ο Ιεροκλής συναντά τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου, εμπνευστή και ιδρυτή του Κτήματος Γεροβασιλείου. Πρωτοπόρος στο χώρο με σπουδές στην Γεωπονία και στην Οινολογία, ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου μιλάει για το ελληνικό κρασί, τα λάθη αλλά και τα θεαματικά άλματα προόδου που γίνονται. Αναφέρεται στη μακρά του θητεία ως οινολόγος στο Πόρτο Καρράς και στις ποικιλίες που καλλιεργούσαν, ενώ μοιράζεται και όμορφες ιστορίες από τις επισκέψεις επιφανών ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Τέλος, αποκαλύπτει τη συλλογή του από ανοιχτήρια, έργα τέχνης με τεράστια αξία και θυμάται μια φοβερή περιπέτεια που είχε με ένα από αυτά τα σε ένα αεροδρόμιο...

mesa1
Κλείσιμο


Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τον Γιάννη Μπουτάρη και τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ», την Πέμπτη 01 Ιουλίου στις 23.30 στο OPEN.

Δείτε το τρέιλερ:

O Γιάννης Μπουτάρης και ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη








Ειδήσεις σήμερα:
Πατέρας Κάρολαϊν για πιλότο: Μακάρι να του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα στο μνημόσυνο

Ποιοι απειλούνται περισσότερο από το στέλεχος Δέλτα και πώς προστατεύουν τα εμβόλια

Αγρίνιο: Σήμερα απολογείται ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης