Τα γενέθλιά της είχε χθες η Πάολα και γιόρτασε την ημέρα με την οικογένειά της.
Η διάσημη τραγουδίστρια έκλεισε τα 39 και επέλεξε να έχει δίπλα της την αγαπημένη της κόρη, Παολίνα, καθώς και τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογλοπίτη.
Η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τα αγαπημένα της πρόσωπα και την σοκολατένια της τούρτα, ενώ και ο πρώην σύζυγός της έσπευσε να της ευχηθεί αναδημοσιεύοντας την φωτογραφία.
Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΛΑ ΜΟΥΟΥΟΥ!! Στον άνθρωπο που όταν πορεύεσαι δίπλα του το μόνο που μπορεί να σου συμβεί είναι να γίνεις καλύτερος άνθρωπος!!!! LOVE YOUOUOUOUOU».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.