Survivor - Νίκος Μπάρτζης: Η σπόντα για τον Κατσούλη και η αποκάλυψη πως δεν θέλει για νικητή τον Μπόγδανο

Survivor - Νίκος Μπάρτζης: Η σπόντα για τον Κατσούλη και η αποκάλυψη πως δεν θέλει για νικητή τον Μπόγδανο

Ο νεαρός αγρότης στην πρώτη του συνέντευξη μετά το Survivor

save
Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε σήμερα την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Survivor στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Ο 26χρονος αγρότης, μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι, για τους συμπαίκτες του, το ατύχημα που τον ανάγκασε να αποχωρήσει, ενώ αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής.

«Όταν χτύπησα μου έπεσε λίγο η ψυχολογία. Στην αρχή είχα μπει έχοντας στόχο το έπαθλο, στην τελική έχω κερδίσει το έπαθλο, το πιστεύω… Είναι η αγάπη του κόσμου, η Άννα Μαρία και ο Τζέιμς. Γνωριστήκαμε με το αγόρι της Άννας Μαρίας. Δεν μου είπε τίποτα... Όταν ήμουν στο ξενοδοχείο πέρναγα καλά. Έκανα τις βόλτες μου με το καροτσάκι, γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω. Το καροτσάκι μου έκανε καλό γιατί ξεκουράστηκαν λίγο τα πόδια μου. Από τη στιγμή που πήρα το κινητό στα χέρια μου, πιέστηκα, έπαθα σοκ. Δεν είχα στο μυαλό μου τι μπορεί να γίνεται. Ο κόσμος ίσως να είδε ότι ήμουν πραγματικός. Από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι είπα ότι θα είμαι ο εαυτός μου και σε όποιον αρέσει».

Ο Νίκος μίλησε και για το χτύπημα της Χριστίνας Κεφαλά, η οποία μέσα στο παιχνίδι τον είχε θεωρήσει υπεύθυνο. «Με τη Χριστίνα δεν κάναμε πολλή παρέα. Αισθάνθηκα άσχημα όταν χτύπησε η Χριστίνα γιατί μου είπε ότι εγώ φταίω. Για ποιον λόγο να χτυπήσω έναν άνθρωπο. Τι κέρδος θα είχα εγώ; Ποτέ δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Είναι πολύ κακό να το λες, βγάζεις μίσος».

Φυσικά μίλησε και για την απόφαση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη να αλλάξει στρατόπεδο, όταν μπήκε στο ριάλιτι ο Σάκης Κατσούλης. «Δεν με στενοχώρησε η Μαριαλένα, όταν πήγε στην άλλη παρέα. Με το ζόρι δεν μπορείς να κρατήσεις κανέναν κοντά σου. Έμαθε ότι εμείς ήμασταν οι πιο μισητοί και μας παράτησε για να πάει στην ασφάλεια».

Ο νεαρός αγρότης αναφέρθηκε και στη σχέση του πρώην ζευγαριού. «Ο Σάκης νομίζω έχει πει να μην μιλάμε για τα προσωπικά του και μόνο γι’ αυτό μιλάει. Τώρα τι να σου πω, δεν έχω άποψη» ενώ τέλος δήλωσε και ποιον θέλει να δει νικητή του Survivor.

«Τους αξίζει να κερδίσει ο Τριαντάφυλλος, αλλά εγώ, ως Νίκος, θα έλεγα την Ελένη. Το έχει περισσότερη ανάγκη. Δεν θέλω να κερδίσει ο Ηλίας. Είναι καλό παιδί, αλλά κάποια πράγματα δεν μου κολλάνε. Όταν έφυγε ο Παππάς, ενώ μιλάγαμε, κουβέντιασε με Σάκη – Μαριαλένα και πήρε τη θέση του Παππά».

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbt6bomvnf61-sf)


Ειδήσεις σήμερα:

EMA: Συστάσεις για τις θρομβώσεις και τα χαμηλά αιμοπετάλια μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

Πάρος: «Πόλεμος» για το πορνό ριάλιτι - Συνεχίζονται τα γυρίσματα και οι προσφυγές στη Δικαιοσύνη

Ιαπωνία: «Όχι» στους Ολυμπιακούς Αγώνες λέει ο ανώτατος επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης