ΗΈλενα Τσαγκρινούπραγματοποίησε την Τετάρτη 12/5 τη δεύτερη τεχνική πρόβα της στη σκηνή του Ahoy Arena, στο Ρότερνταμ. Η γνωστή τραγουδίστρια “έβαλε φωτιά” στην αρένα, ερμηνεύοντας το El Diablo και χορεύοντας στους ρυθμούς του.
Η δεύτερη πρόβα δεν είχε σημαντικές διαφορές από την πρώτη. Στην έναρξη του τραγουδιού η Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται ξαπλωμένη στο πάτωμα και τραγουδά τους πρώτους στίχους του El Diablo. Στη συνέχεια, ενώνεται με τις χορεύτριες που την πλαισιώνουν και όλες μαζί εκτελούν τη χορογραφία, έχοντας φόντο έναν μεγάλο καθρέφτη.
Τη σκηνοθεσία της εμφάνισης έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Αμερικανίδα Chali Jennings. Η ίδια μαζί με τις Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταίδου αποτελούν τις τέσσερις χορεύτριες της Κύπρου. Να σημειωθεί ότι η Κύπρος θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό, ενώ η Ελλάδα στον δεύτερο.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.