Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και τόσο η χαρά του είναι απερίγραπτη. Ο ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά σε τηλεοπτική εκπομπή για το το χαρμόσυνο γεγονός.
«Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση ημέρα μπαμπάς ίσον με μιάμιση ημέρα άυπνος. Είμαι σε μια κατάσταση είναι Πέμπτη πρωί, βράδυ…; Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν. Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το γεγονός με τέτοια ηρεμία. Είμαστε ακόμα στο Ρέα, έχουμε ακόμα μία ημέρα. Και η Γεωργία και ο μικρός είναι μια χαρά! Βγήκε 3,500 κιλά. Η Γεωργία θηλάζει. Η μαμά μου (Μαρία Τζομπανάκη) το περίμενε πώς και πώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.