Τι λέει για την εκλεκτή της καρδιάς του Βαλεντίνη Παπαδάκη - «Όσο μεγαλώνεις και είσαι πιο ώριμος και έμπειρος αξιολογείς διαφορετικά κάποια πράγματα», λέει ο ηθοποιός
Την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο της ζωής του διανύει ο Κώστας Σόμμερ καθώς μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βαλεντίνη Παπαδάκου περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι μίλησε με ενθουσιασμό στο περιοδικό ΟΚ! για τα νέα δεδομένα στη σχέση τους.
«Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντίνη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» παραδέχεται, με τη σειρά του, ο Κώστας Σόμμερ.«Δηλαδή θα σκεφτώ, «εντάξει μωρέ πονάς λίγο, δεν είναι κάτι». Τώρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. «Φυσάμε» και το γιαούρτι».
«Γνωριστήκαμε ένα βράδυ μέσω κοινής παρέας λίγο πριν από την πρώτη καραντίνα. Βγήκαμε μια, δυο φορές και αυτό ήταν» εξομολογείται η Βαλεντίνη Παπαδάκη.«Εκείνο το βράδυ δεν ένιωθα καθόλου το κλικ. Μιλάγαμε ωραία και ήταν πολύ ζεστός. Όλα όμως ήταν στο πλαίσιο της παρέας. Για να πω την αλήθεια, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό. Σκεφτόμουν και ότι είναι διάσημος, οπότε δεν μπήκα καν στη διαδικασία. Μετά μου έστειλε κάποια μηνύματα. «Άντε, ας είναι» είπα. Δεν έχω να χάσω κάτι με το να τον γνωρίσω».
Όσον αφορά την αγαπημένη του και το πρώτο «κλικ», ο Κώστας Σόμμερ δηλώνει με σιγουριά. «Σκέφτηκα ότι είναι μια ευχάριστη, χαμογελαστή και όμορφη κοπέλα. Ουσιαστικά εκείνο το βράδυ το περαράσαμε οι δυο μας, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Και ακριβώς επειδή περάσαμε όμορφα, σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο να πάμε για φαγητό. Δεν περίμενα να φτάσουμε ως εδώ. Μέχρι και τώρα, όταν κοιταζόμαστε και βλέπω την κοιλίτσα της, της λέω: «Έχεις καταλάβει τι έχει γίνει εδώ;». Μου απαντάει, «όχι». Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις και είσαι πιο ώριμος και έμπειρος αξιολογείς διαφορετικά κάποια πράγματα. Για να το πω πιο απλά, θεωρώ ότι αν είχα γνωρίσει την Βαλεντίνη πριν από έξι ή επτά χρόνια, δεν θα μπορούσα να καταλάβω την αξία της».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή