Τηλεθέαση: Με Βασίλη Καρρά και Master Chef «γλέντησε» το τηλεοπτικό κοινό

Τηλεθέαση: Με Βασίλη Καρρά και Master Chef «γλέντησε» το τηλεοπτικό κοινό

Εντυπωσιακές οι επιδόσεις του μουσικού προγράμματος και του ριάλιτι μαγειρικής το Σαββατόβραδο

again_karras_makro_main_synaylia
Είναι γεγονός πως, αν χαμήλωνες για λίγο την τηλεόρασή σου χθες το βράδυ, σίγουρα από κάποιο διαμέρισμα της πολυκατοικίας θα άκουγες τον Βασίλη Καρρά να τραγουδάει «Μη μ’ αγαπάς» ή «Αστη να λέει». Κι αν έμπαινες στα κοινωνικά δίκτυα, τότε, εκτός από αναρτήσεις ενθουσιασμού και κεφιού, για όσα άκουγαν οι χρήστες στο Mega από τον Καρρά και τον Μακρόπουλο, θα έβλεπες και φωτογραφίες με ποτά και ξηροκάρπια στα σαλόνια, που έστω για λίγες ώρες μετατράπηκαν σε πρώτο τραπέζι πίστα με τους δύο λαϊκούς τραγουδιστές να παρηγορούν τους ταλαιπωρημένους τηλεθεατές από τις συνέπειες της καραντίνας. Γι αυτό και σήμερα το πρωί που έφτασε το ραβασάκι θύμιζε «λογαριασμό» δίχως τα λουλούδια τα οποία ήταν κερασμένα από το Mega…

Το «Σπίτι με το Mega» έφτασε σε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό το 16% ενώ άγγιξε το 24% σε τέταρτο και την τελευταία ώρα προβολής του ξεπέρασε το 21% μέσο όρο. Και ήταν πραγματικά εξαιρετικό σε περιεχόμενο, άρτια μοιρασμένο μουσικά και ερμηνευτικά, με σωστές δόσεις λαϊκού, δημοτικού τραγουδιού με ποντιακά και κρητικά τραγούδια να μεταδίδουν συναισθήματα που πλέον δεν μπορεί να προσφέρει ο κωδικός μετακίνησης «6». Και τον «Μπίλαρο» όπως αποκαλούν οι θαυμαστές του να κεντά μουσικά με ερμηνείες μοναδικές σε ένα ακόμη δύσκολο βράδυ.

Φυσικά το «Master Chef» στο Star συνέχισε να καταγράφει υψηλά ποσοστά και κατέκτησε την κορυφή με άνεση πετυχαίνοντας ένα 27% σε μέσο όρο στο κοινό 18 – 54.

Μάχη Alpha και Open στην διάρκεια της ημέρας

Η υπόλοιπη μέρα μοιράστηκε μεταξύ Alpha και Open. Νωρίς το πρωί η Φαίη Μαυραγάνη με την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» τερμάτισε πρώτη με 18% και ακολούθως η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Ελα, χαμογέλα» σημείωσε μέσο όρο 17,5%, ποσοστά πολύ υψηλά για το Open.

Ωστόσο ο Alpha, από τις 10 και μετά παραμένει αήττητος και πρώτος με διαφορά καθώς το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έκανε 22% τηλεθέαση και η Ναταλία Γερμανού με το «Καλύτερα δε γίνεται» 15,3%. Ψηλά και το «Kitchen Lab» με τον Ακη Πετρετζίκη και ποσοστό 15,5% ενώ το δελτίο ειδήσεων του σταθμού ήταν πρώτο με 15% στο 18 – 54.

Εντυπωσιακά χαμηλό το ποσοστό τηλεθέασης για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» που βυθίστηκε στο 5,4%, την ίδια ώρα που στην ΕΡΤ το μουσικό πρόγραμμα «Στα τραγούδια λέμε ναι» κατέγραφε 2%...

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί... έπιασε τώρα ο «πόνος» τη Μέρκελ για τα ελληνοτουρκικά - Τι φοβάται η καγκελάριος

Νέες ελπίδες: Ενθαρρυντικές οι δοκιμές της Merck για φάρμακο κατά της Covid-19 που θα χορηγείται από το στόμα

Αντρέας Φυλακτού: Η σεξουαλική παρενόχληση από καταξιωμένο Έλληνα θεατρικό σκηνοθέτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης