Εξιτήριο από το μαιευτήριο, μετά τη γέννηση του γιου της, πήρε ηΤζένη Μπαλατσινού την Τρίτη που μας πέρασε. Μαζί της ήταν φυσικά ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας.
Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ευτυχία του, ενώ συγκινημένοι οι δυο τους ευχαρίστησαν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Παράλληλα ο γιατρός τους έκανε λόγο για δύσκολο τοκετό, ενω η Τζένη Μπαλατσινού δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου» είπε, μεταξύ άλλων, εμφανώς συγκινημένη η Τζένη Μπαλατσινού. Σε νέα της δήλωση στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη η Τζένη είπε χαρακτηριστικά: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που όλα πήγαν κατ’ ευχήν και είμαστε όλοι μαζί σπίτι μας, υγιείς».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.