Madwalk 2020: Φαντασμαγορικό σόου με μόδα και μουσική - Τα βίντεο της βραδιάς

Madwalk 2020: Φαντασμαγορικό σόου με μόδα και μουσική - Τα βίντεο της βραδιάς

Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο γνωστοί καλλιτέχνες παρουσιάσαν τις κολεξιόν σχεδιαστών μόδας και έβαλαν φωτιά στο stage

MadWalks
Το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project, προβλήθηκε χθες βράδυ από το Mega. Ο μοναδικός θεσμός που εδώ και δέκα χρόνια ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζει υποδέχτηκε το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες!

Φαντασμαγορική έναρξη
Η Βίκυ Καγιά λαμπερή και απαστράπτουσα πάνω στη σκηνή του Ολυμπιακού κέντρου ξιφασκίας «πάτησε το κουμπί» για την έναρξη της βραδιάς.

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε έντονες στιγμές από παλαιότερες διοργανώσεις, όπως την πρώτη πασαρέλα του θεσμού το 2011 που περπάτησε υπό τους ήχους του τραγουδιού «Tonight» και δέκα χρόνια αργότερα η βραδιά ξεκίνησε με το ίδιο τραγούδι και το ίδιο καρδιοχτύπι.

Μπορεί η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική, όμως η μαγεία ήταν ίδια. Ανατρεπτικά σόου, κομψές δημιουργίες και άφθονη μουσική ήταν εκεί για να υπενθυμίσουν πως τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8evbb8e9ljd-se)



Κλείσιμο
Καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό στη σκηνή. 

Ο Vlospa κάνει «Big Moves» στο catwalk του Dimitris Petrou
Ο Vlopsa ραπάρει αριστοτεχνικά ανάμεσα στην trap και την εναλλακτική μουσική σκηνή τραγουδώντας στα ελληνικά και τα γαλλικά. Ο σχεδιαστής Dimitris Petrou με την φετινή του κολεξιόν δείχνει πόσο τολμάει. Σχεδίασε την συλλογή αυτή ειδικά για τα δέκα χρόνια του MadWalk και το αποτέλεσμα ενθουσιάζει.Έντονα χρώματα, πολυτελή υφάσματα, φιλικά προς το δέρμα και το περιβάλλον, χειροποίητα μακραμέ και animal print στην πιο tailored πασαρέλα. Ίσως η πιο αντισυμβατική συνεργασία της βραδιάς είναι γεγονός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8evyvol3q2p-se)

«Hold On» η Τάμτα εμφανίζεται στο catwalk του Sotiris Georgiou
Η Τάμτα πειραματίζεται και βάζει πάντα τη δική σφραγίδα στο σόου. Οι μινιμαλιστικές φόρμες που σχεδιάζει ο Sotiris Georgiou προέρχονται από τα γεωμετρικά σχήματα της ιαπωνικής μόδας, την κομψή απλότητα των militaire της δεκαετίας του ’40, τα σχήματα Alpha της δεκαετίας του ’50 και τους όγκους της δεκαετίας του ’60. Το σήμα – κατατεθέν του είναι αναμφίβολα οι πιέτες.



Ο Ίαν Στρατής σε ένα special catwalk
Ο Ίαν Στρατής ξεχώρισε για την σκηνική του παρουσία, τα φωνητικά του προσόντα και βγήκε νικητής, στις εκρηκτικές live εμφανίσεις του, αλλά και τη συμμετοχή του σε μεγάλα μιούζικαλ, γνωρίζει πώς να «φορτίζει» με ενέργεια την σκηνή.




Η Πέννυ Μπαλτατζή έχει «Golden Eye» για τις δημιουργίες του G. Papadogamvros
Η τραγουδίστρια και δημιουργός, Πέννυ Μπαλτατζή ερμήνευσε ένα από τα πιο σέξι τραγούδια των ταινιών James Bond, το θρυλικό «Golden Eye». Το κασμίρ και το μετάξι είναι τα υφάσματα που λατρεύει να χρησιμοποιεί ο Bespoke G.Papadogamvros. Οι δημιουργίες του ντύνουν τον άνδρα με ισχυρή αυτοπεποίθηση και άψογο στιλ. Η συλλογή του «Optimistic Recreation» σχεδιάστηκε ειδικά για την βραδιά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8ewba7wdrz5-se)

Η Έλενα Τσαγκρινού ξεσηκώνει με το «Be My Lover» στο non – binary catwalk του Apostolos Mitropoulos
Η Έλενα Τσαγκρινού θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Eurovision με την Κύπρο. Το στιλ της πάντα εκκεντρικόχθες διασκεύασε μια επιτυχία του 1992, το ξεσηκωτικό «Be My Lover». Ο Apostolos Mitropoulos λατρεύει τα εικαστικά, την κουλτούρα της μουσικής, την ελληνική μυθολογία και τη «γυαλιστερή» αισθητική των clubs της δεκαετίας του ‘90: αυτές είναι οι πηγές έμπνευσης και δημιουργίας ρούχων και υφασμάτων του σχεδιαστή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8eweve8c69l-se)

Οι Dimmy and the bad heart στο ασπρόμαυρο catwalk του LASKOS… «For You»
H Dimmy, Dimmy Ρίζου, και ο Βad Heart, Δημήτρης Βουκελάτος, γνωρίστηκαν στο Λονδίνο τον χειμώνα του 2018 και η αγάπη τους για τη μουσική και τη δημιουργία τους ένωσε.
Η κολεξιόν «LASKOS BLACK EDITION» δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα δέκα χρόνια του MadWalk! Ο σχεδιαστής Γιάννης Λάσκος βάζει την υπογραφή του σε μια κολεξιόν με μαύρα αρχιτεκτονικά σύνολα σε διαφορετικές υφές και λάμψεις με φουτουριστική διάθεση, επηρεασμένα από το ανδρόγυνο look των εικόνων του διάσημου φωτογράφου μόδας Helmut Newton παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα και σίγουρα προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα. Η μεγάλη έκπληξη όμως είναι πως η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε δημιουργία του Γιάννη Λάσκου και περπάτησε στην πασαρέλα του θεσμού. Η σχεδιάστρια επιστρέφει στο catwalk μετά από δέκα χρόνια απουσίας και εντυπωσιάζει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8ewounzjwxt-se)

 To Maison Faliakos παρουσίασε τις δημιουργίες του με τη Ρένα Μόρφη να ερμηνεύει το «Ιπποτικό»
Η Ρένα Μόρφη είναι μια ντίβα παλιάς κοπής, που μοιάζει πως έχει έρθει από άλλη εποχή. Με το ξεχωριστό της ηχόχρωμα τραγουδά το «Ιπποτικό» και πραγματικά δημιουργεί ένα μαγικό και ανεβαστικό αίσθημα πάνω στην σκηνή.
Τρεις γενιές σχεδιαστών με όραμα, η σκληρή δουλειά των οποίων οδήγησε το Maison Faliakos στη λίστα με τους καλύτερους και ενεργούς Haute Couture οίκους της χώρας μας.




Η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό στο catwalk των Deux Hommes
Η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό είναι τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν και όχι άδικα. Κάθε τους εμφάνιση συγκινεί, προκαλεί, εξιτάρει. Tα 100 αριστουργηματικά κουστούμια που σχεδίασαν για την παράσταση «Ο Χορός με τη Σκιά μου» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου και τη σαγηνευτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν επί σκηνής κατάφεραν να μαγέψουν το απαιτητικό κοινό της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η μόδα του επιτυχημένου διδύμου Deux Hommes είναι ένα υπέροχο χάος φτιαγμένο με τα πιο όμορφα υλικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8ex1z42c7qh-se)


Ο Αναστάσιος Ράμμος τραγουδά το hit «Watermelon Sugar» για την κολεξιόν 5226 by Celia Kritharioti
Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ένας αυθεντικός ροκ σταρ και έχει δείξει ότι είναι ένας πολυδιάστατος καλλιτέχνης με διαρκώς ανοδική πορεία.
Το Celia Kritharioti House of Couture είναι συνώνυμο με την εκλεπτυσμένη κομψότητα, το σχεδιασμό που οδεύει στην τελειότητα και την αίγλη. Τα ρούχα 5226 by Celia Kritharioti του οίκου απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν έναν αέρα Υψηλής Ραπτικής στην καθημερινότητά τους και στους άνδρες που αγαπούν το διαχρονικό στιλ και την υψηλή ποιότητα.



Η Ήβη Αδάμου γίνεται «Σκλάβα» του οίκου Vassilis Zoulias
Η Ήβη Αδάμου μετρά δέκα χρόνια καριέρας, είναι μητέρα και είναι μόλις 27 ετών! Σε αυτό το μοναδικό act συστήνεται τελείως διαφορετική σε μια διασκευή που μαγνητίζει. Floral gowns με αναγεννησιακό χαρακτήρα, φουσκωτά μανίκια, μακριά kimono dresses πάνω από ασορτί volumed φορέματα, ασπρόμαυρες δημιουργίες με έξωμα σχέδια ή εντυπωσιακά cleavages, οι δημιουργίες του Vassilis Zoulias πλαισιώνται από καπέλα που θυμίζουν την εποχή του Λουδοβίκου ή ημίψηλα ανδρικά. Κοσμήματα-φιόγκους και μακριά σκουλαρίκια που αντιπροσώπευαν το glamour του προηγούμενου αιώνα από τα χέρια του Περικλή Κονδυλάτου. Δημιουργίες βγαλμένες από άλλη εποχή με σύγχρονη ματιά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8ex5bnr5ebd-se)

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει «Light It Up» στις δημιουργίες της Celia Kritharioti
Η Ελένη Φουρέιρα δεν θα μπορούσε να λείψει από το φαντασμαγορικό σόου. Κάθε χρόνο είναι εκεί και δίνει τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής, χορεύοντας και τραγουδώντας, ξετρελαίνοντας τους θαυμαστές της. Η σταρ εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή με μια σούπερ αποκαλυπτική και μοναδική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.
«The stuff of Dreams!». Αυτή είναι η ονομασία που η βρετανική Vogue χάρισε στο ρεπορτάζ το οποίο αναφέρεται στον Haute Couture οίκο με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Ένα φόρεμα Celia Kritharioti μοιάζει πάντα βγαλμένο από παραμύθι. Η Celia Kritharioti σε δύσκολους καιρούς κρατάει πολύ ψηλά την «σημαία» της Υψηλής Ραπτικής… Το Celia Kritharioti House of Couture είναι συνώνυμο με την εκλεπτυσμένη κομψότητα, το σχεδιασμό που οδεύει στην τελειότητα και την αίγλη. Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας στο παραπάνω βίντεο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8exkr7dhgft-se)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκλεισε τη βραδιά με ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας
Στο closing act, ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει το νέο του single «Τόσα Βράδια» και το ξεχωριστό «Αγαπώ σημαίνει», από το ομώνυμο album του – που έχει σημειώσει ρεκόρ επιτυχιών. The Fashion Music Project με ένα ανατρεπτικό φινάλε, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8exvdujvtc9-se)


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Λαντσίνι της Γουέστ Χαμ «έσπασε» τα μέτρα και «τιμωρεί» τον εαυτό του με μία δωρεά

Πατρινό καρναβάλι: Χωρίς εκδηλώσεις με δραστηριότητες μέσω διαδικτύου - Ο φετινός σχεδιασμός, εν μέσω πανδημίας


ΗΠΑ: Google, Apple και Amazon «μπλόκαραν» εφαρμογή για υποκίνηση μίσους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης