Netflix: Δείτε τον Νίκολας Κέιτζ σε... ποιητικό οίστρο για σημείο της γυναικείας ανατομίας!

Netflix: Δείτε τον Νίκολας Κέιτζ σε... ποιητικό οίστρο για σημείο της γυναικείας ανατομίας!

Το trailer της νέας σειράς του Netflix «History of Swear Words»  προκάλεσε αίσθηση και όχι άδικα

cage_pussy
«Είναι ένα μυστηριώδες θαύμα, που αποπνέει περιπλοκότητα, δύναμη και αντοχή. Θαμμένη μέσα του, ωστόσο, βρίσκεται μια ντελικάτη θηλυκότητα και, τολμώ να πω, μια σκανδαλιάρικη διάθεση». Με αυτές τις λέξεις και με άκρως... ποιητική διάθεση ξεκινάει ο Νίκολας Κέιτζ το επιμορφωτικό του λογύδριο στο πρώτο trailer για τη νέα σειρά του Netflix «History of Swear Words» της οποίας θα είναι παρουσιαστής.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική πλατφόρμα, η σειρά - όπως εξάλλου αποκαλύπτει ο τίτλος της - θα εξετάσει τις ρίζες των πιο πολυχρησιμοποιημένων και αγαπημένων βωμολοχιών της αγγλικής γλώσσας.

Nicolas Cage's History Of Swear Words | Coming January 5



«Το μάθημα ιστορίας που δεν ξέρατε ότι χρειαζόσασταν. Το "History of Swear Words" με παρουσιαστή τον Νίκολας Κέιτζ, είναι μια περήφανα βλάσφημη σειρά που εξερευνά την προέλευση, την χρήση στην ποπ κουλτούρα, την επιστημονική βάση και την πολιτισμική επίδραση των βρισιών. Μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς στην ετυμολογία, την pop culture, την ιστορία και την ψυχαγωγία, η σειρά έξι επεισοδίων θα μελετήσει εις βάθος τις ρίζες των λέξεων "Fuck", "Shit", "Bitch", "Dick", "Pussy" και "Damn"», αναφέρει χαρακτηριστικά το Netflix.

Όπως έχει γίνει γνωστό, κάθε επεισόδιο της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Ιανουαρίου θα έχει διάρκεια 20 λεπτά και θα εστιάζει σε μία από τις προαναφερόμενες βρισιές.

Αν ακόμα αναρωτιέστε, παρά την πρώτη φράση του κειμένου, σε ποια από τις έξι «κακές λεξούλες» εστιάζει το πρώτο trailer της σειράς, ίσως ένα ακόμα απόσπασμα από την γλαφυρή περιγραφή του ηθοποιού να «ξεκαθαρίσει» κάπως το τοπίο.

«Έχει τη δύναμη να καθοδηγεί τις ψυχές μας και να μεθά το μυαλό μας...Ανδρες έχουν πεθάνει γι' αυτό και γυναίκες έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν υπερβολικά νωρίς για χάρη του. Για να αιχμαλωτίσουμε πλήρως την ουσία του πρέπει να βουτήξουμε ατρόμητοι βαθιά στον μαγικό του κήπο... Α, μπορεί να σημαίνει και γάτα!»



Ειδήσεις σήμερα:

Φοιτήτρια βγάζει €650 τον μήνα πουλώντας φορεμένα εσώρουχα και καλσόν σε φετιχιστές

Nάταλι Πόρτμαν: H αντιμετώπισή μου ως «Λολίτα» από τα 12 «μπλόκαρε» τη σεξουαλικότητά μου! 

Πρωτότυπο πυραύλου της SpaceX τυλίχθηκε live σε «πύρινη σφαίρα» και... ο Έλον Μασκ πανηγυρίζει (Βίντεο) 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης