Ο τρίτος κύκλος είναι διαφορετικός. Έχει πολύ όμορφα αγόρια αλλά όχι και τόσο εντυπωσιακά κορίτσια. Εχει μία κριτική επιτροπή που κεντάει με την ατάκα και τη χημεία της, έχει λιγότερα μοντέλα plus size, έχει μία Ζενεβιέβ που είναι η σύγχρονη τηλεοπτική ροκ σταρ και έχει και έναν cοach, τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος είναι ένα πραγματικό τοπ μόντελ.
Το GNTM είναι εδώ, για τρίτη σεζόν και η πρεμιέρα του το βράδυ της Δευτέρας έκανε αίσθηση. Αφενός διότι είχε σημαντικές αλλαγές, τις οποίες ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά. «Φέτος θα ισχύσει κάτι πολύ διαφορετικό λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού. Πέρα από το ότι θα πρέπει να παρουσιαστείτε μπροστά μας, να ποζάρετε, να κάνετε πασαρέλα και να μας πείσετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, δεν θα γίνει αυτή η πανέμορφη και φαντασμαγορική πασαρέλα που ξέρετε του bootcamp, αλλά θα γίνει ένα catwalk, το οποίο έχουμε ονομάσει IDcatwalk. Τι σημαίνει αυτό; Θα ντυθείτε, θα βαφτείτε και θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα, ειδικό διαφορετικό χαρακτήρα, μια ταυτότητα στυλιστική, θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος και θα περπατήσετε μπροστά μας και 40 από εσάς θα περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp».
Επίσης στο παιχνίδι πλέον κάθε κριτής έχει στην διάθεσή του μία wild card για να την χρησιμοποιήσει άπαξ. Δηλαδή να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η αρχική απόφαση ήταν αρνητική. Οι κριτές ενημέρωσαν πως έκαναν τεστ για κορωνοϊό, ενώ τα δύο μέτρα απόσταση ήταν όρος απαράβατος για να σταθεί κάποιος απέναντί τους.
Οι συμμετέχοντες: τσολιάδες, καρπουζάκηδες και η παρολίγον Ζυγούλη
Ποδαρικό έκανε ο Ανδρέας, 19 ετών, ο οποίος εντυπωσίασε τον Γιώργο Καράβα με την άψογη εμφάνισή του αλλά και την κριτική επιτροπή, ειδικά τις κυρίες. Η Ζενεβιέβ τον αποχαιρέτησε με ατάκα «Να σε περάσουμε στην επόμενη φάση και να σε κεράσουμε γλυκό του κουταλιού». Οι υπόλοιποι περιορίστηκαν σε φράσεις τύπου «Διαθέτεις φυσική και ultra sexy αθωότητα».
Ακολούθησε η πιο εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία της βραδιάς, η Μαρινέλα η οποία θύμιζε πού την Κάτια Ζυγούλη. Πανέμορφη με υπέροχο πρόσωπο και σώμα από νωρίς ξεχώρισε και θεωρήθηκε σίγουρο πως θα πάρει τέσσερα «ναι» όπως και έγινε.
Κλείσιμο
Ο Πασχάλης ήταν ο αγρότης της βραδιάς, ο οποίος με καταγωγή από τα Φάρσαλα κέρασε χαλβά και κατάφερε να γλυκάνει την επιτροπή και να προκριθεί οριακά αφού δεν είχε το κατάλληλο ύψος.
Η Βερονίκη στα 26 της αποφάσισε να ξαναδιεκδικήσει το όνειρο στο μόντελινγκ, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε για λόγους υγείας. Αν και εντυπωσίασε με το σώμα δε συνέβη το ίδιο και με το πρόσωπό της. Χαρακτηρίστηκε ως κορίτσι της διπλανής πόρτας το οποίο κανείς δεν θα θυμάται την επόμενη ημέρα και αποχώρησε απογοητευμένη και μετά από έντονη διαφωνία με τον Δημήτρη Σκουλό.
Εκεί που πραγματικά «κέντησε» ο Αγγελος Μπράτης ήταν όταν εμφανίστηκε ο ωραιότερος άνδρας της βραδιάς, ο Δημήτρης, πρώην Εύζωνας από τα Χανιά. Το τι ακούστηκε δεν περιγράφεται. «Γεια σου τσολιά μου, γυμναστή», «το κερασάκι στην τούρτα», «τι ωραία ακούγεται το βουλκανιζατέρ», «Τσολιά μου, Κρητίκαρέ μου». Το πόσα «ναι» πήρε είναι μάλλον αυτονόητο.
Η Νικολέτα μπορεί να μην ήταν αυτό που λέμε «μοντελάρα» ήταν όμως η τσαούσα της βραδιάς, η οποία γεμάτη ενέργεια πέρασε στο bootcamp, αφού μάλιστα έπεισε την Ζενεβιέβ να της δώσει την wild card.
Από τα κλου της βραδιάς ο Δαμιανός, ο οποίος ενέπνευσε τη Βίκυ Καγιά, η οποία τον αποχαιρέτησε από το ριάλιτι με την φράση, «στο καλό, πολλές θα θέλουν να δαγκώσουν το καρπουζάκι σου»…
Ακολούθησε η εμφάνιση της Χρύσας από τα Χανιά με το εντυπωσιακό σώμα και το ιδιαίτερο πρόσωπο ενώ ο επίλογος του επεισοδίου δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος από αυτόν που είχε τον Κωνσταντίνο «είδωλο» να κάνει σόου. Ακομπλεξάριστος με μήνυμα κατά του body shaming, με καλλιτεχνικές ανησυχίες και την ωραιότερη τρέλα της βραδιάς, όχι μόνο περπάτησε αλλά έτρεξε κιόλας πάνω σε δεκαοχτάποντα αποδεικνύοντας πως όλα είναι θέμα διάθεσης, κόντρα σε στεγανά και στερεότυπα και κυρίως καταρρίπτοντας κάθε είδους αναστολή για την εμφάνιση. Το twitter τον αποθέωσε. Μοντέλο ίσως να μην γίνει αλλά τις καρδιές τις κέρδισε και εντός και εκτός πλατό. Αλλωστε όπως είπε «χρειάζεται θάρρος και θράσος στην ζωή για να πετύχεις».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής