«Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου»: Το «Style Me Up» έρχεται στο OPEN

«Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου»: Το «Style Me Up» έρχεται στο OPEN

Η Μαρία Μπακοδήμου, η κριτική επιτροπή: Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιάννης Λάσκος και ο beauty expert Τρύφωνας Σαμαράς αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους

Stylemeup-682x384
Τον Σεπτέμβριο ξεκινά το νέο καθημερινό παιχνίδι στιλιστικών μεταμορφώσεων «Style Me Up» του OPEN.

Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του.

mpakodimou0109



Στην επιτροπή του παιχνιδιού θα βρίσκονται επαγγελματίες από τον χώρο της μόδας, οι οποίοι θα αναλάβουν το μεγάλο στοίχημα να βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται. Η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος θα έχουν έναν στόχο: να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.

Βασικός σύμμαχος κάθε παίκτη στη διαδρομή για να συναντηθεί με τον «νέο του εαυτό», θα είναι ο beauty expert του «Style Me Up», Τρύφωνας Σαμαράς.
Κλείσιμο
STYLE_ME_UP



Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους.

Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη, με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται.


Για να συμμετέχετε στο «Style Me Up» μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο www.tvopen.gr/stylemeup/form ή τηλεφωνικά στο 213 09 96 756.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης