Το twitter πήρε φωτιά, κάτι που αναμένεται να συμβεί και απόψε μετά τις 23.00, οπότε και θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο μέσα από το σπίτι του “Μεγάλου Αδελφού”.
Το ίδιο συνέβη όμως και με την τελική τηλεθέαση του πρώτου live, η οποία μετά την πραγματική μέτρηση και τα “καθαρά” νούμερα, όπως συνηθίζεται να αποκαλούνται στην τηλεοπτική πιάτσα, έφτασε το 31,1% στο δυναμικό κοινό.
Οπως τόνισε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σε δηλώσεις του μετά την λήξη του πρώτου live επεισοδίου, το πραγματικό “γλέντι” έρχεται αργότερα σε τέτοιου είδους ριάλιτι, όπου τον πρώτο λόγο τον έχουν οι χαρακτήρες των παικτών που συμμετέχουν.
Απόψε, που θα ξεδιπλωθούν οι πρώτες κρυφές πτυχές, το παιχνίδι θα “ανάψει”, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν τόσο οι δίδυμοι αδελφοί, Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής, αλλά και η τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη...
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή