Με μία ανακοίνωση, η ομάδα που είχε αναλάβει την οργάνωση του Samano Festival έκανε γνωστό πως λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί ηπανδημία του κορωνοϊού, το φεστιβάλ δεν θα γίνει.
Έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο εμπνευστής της διοργάνωσης, θα πρέπει να αναβάλλει τον σχεδιασμό για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα είναι η εξής: «Τον Ιούλιο ανακοινώσαμε το Samano Festival το οποίο θα λάμβανε χώρα στη Λίμνη Μουσών, στην Άσκρη Βοιωτίας. Κόντρα στην δυστοπία που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19 και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, ο "θείος" μας, Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να στήσει για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι μια μουσική γιορτή όπως την ονειρεύτηκε.
Τις τελευταίες ημέρες όμως τα νέα για την αύξηση των κρουσμάτων και τα αυξανόμενα μέτρα από τις αρμόδιες αρχές, έδειξαν ότι το φεστιβάλ έπρεπε να μετατεθεί - κυρίως λόγω της διάρκειας και του μεγέθους του - και να πραγματοποιηθεί σε μια χρονική περίοδο που οι συνθήκες θα επιτρέψουν κάτι τόσο μεγάλο και μαζικό.
Όλοι εμείς, η ομάδα της διοργάνωσης, οι συνεργάτες και όλοι όσοι εργαστήκαμε για την πραγματοποίησή του ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες για τη διάθεση συμμετοχής, εσάς για την στήριξή σας και τα media για την προβολή. Μέχρι να έρθει η στιγμή να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ όπως το ονειρευτήκαμε, δίνουμε ραντεβού στις συναυλίες των καλλιτεχνών που τόσο αγαπάμε!».
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.