Ως το πιο καλοπροαίρετο πλάσμα στον κόσμο περιέγραψε ο Μάνος Νιφλής την Ελισάβετ Μουτάφη, τονίζοντας πως η στάση της κάποιες φορές μπορεί να του προκαλέσει εκνευρισμό. Ο δημοσιογράφος και σύζυγος της ηθοποιού αναφέρθηκε επίσης σε ένα από τα πρώτα ραντεβού που είχε βγει μαζί της και στάθηκε στην «άθλια», όπως τη χαρακτήρισε συμπεριφορά της.
«Η Ελισάβετ είναι ίσως το πιο καλοπροαίρετο πλάσμα που μπορεί να υπάρχει στον κόσμο. Σε εκνευριστικό σημείο, που μπορεί να γυρίσει στο σπίτι και να της πεις “Έχω τσακωθεί με τη Βίκυ γιατί μου έκανε αυτό” και θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τη Βίκυ. Αυτό, όσο κι αν διαμαρτύρομαι και τσακωνόμαστε, είναι ο λόγος που συγκρουόμαστε, το αγαπώ, στην πραγματικότητα», είπε ο Μάνος Νιφλής στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», την Παρασκευή 27 Μαρτίου.
Θυμούμενος τη δεύτερη φορά που βγήκε ραντεβού με την Ελισάβετ Μουτάφη, ο δημοσιογράφος περιέγραψε: «Τη δεύτερη φορά που βρεθήκαμε για φαγητό με την Ελισάβετ, έχει παραδεχτεί η ίδια ότι ήταν αγενέστατη. Ήμασταν με παρέα βέβαια, δεν ήμασταν μόνοι μας. Είτε ήταν εκεί είτε δεν ήταν, συμπεριφερόταν με έναν τρόπο… Αργότερα παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλά εκείνες τις ημέρες, εξομαλύνθηκε, αλλά ήμουν έτοιμος να σηκωθώ να φύγω. Δηλαδή μας έσωσε μία παρέμβαση ενός φίλου, που είπε “Παιδιά, πάμε όλοι μαζί για ποτό”. Άθλια η συμπεριφορά».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.