Τις διακοπές τους στην Ελλάδα απολαμβάνει ο Ενρίκε Άρσε που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως πρώην διευθυντής του Νομισματοκοπείου της Ισπανίας Arturo Román, στη σειρά «La casa de Papel».
Ο "Arturito" της επιτυχημένης σειράς του Netflixξεκίνησε το πρόγραμμά του από την Αθήνα με μια επίσκεψη στην Ακρόπολη.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enrique Arce (@enriquearceactor) στις
«Σε πολύ λίγα μέρη έχω ξεκουραστεί, έχω φάει και έχω διασκεδάσει έτσι…Η Φολέγανδρος είναι μία τοποθεσία όπου η κομψότητα και η καλαισθησία συνδυάζονται με άψογη εξυπηρέτηση, και σου προσφέρουν υπέροχες διακοπές»έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του στο instagram.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών