HΜαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους. Η παρουσιάστρια που έχει μεγάλη αδυναμία στα αγόρια της μοιράστηκε με τους followers της μια άκρως οικογενειακή στιγμή στο Instagram της.
Ο μικρός της γιος της Άρης αποφοίτησε και οι γονείς του είναι πολύ χαρούμενοι. Οι φωτογραφίες που ανέβασε αποτυπώνουν τη χαρά τους.
«Όταν ξέρεις ότι καλά τα έχεις κάνει μέχρι τώρα», έγραψε στην πρώτη φωτογραφία όπου η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με το γιο της ενώ στη δεύτερη γράφει: «Αποφοίτησε και το «μικρό» μου. Καλή πρόοδο».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής