Η Μαρία Μπακοδήμουπροκάλεσε αρκετές συζητήσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές ως κριτής στα τελευταία επεισόδια του J2US.
Το βράδυ της Τρίτης, μετά το γύρισμα του τέταρτου επεισοδίου, η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της στα δύο τελευταία επεισόδια του show.
«Κάνω τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια. Για το ντεκολτέ μου γίνεται λόγος πάρα πολλά χρόνια. Δεν νομίζω πως είναι θέμα για συζήτηση…», είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην παρέμβαση που έκανε στην κουβέντα της Δέσποινας Βανδή με τηνΆσπα Τσίνα, λέγοντας: «Δεν το μετάνιωσα. Γελάμε. Έγινε μια ένταση, είπα κάτι, ο άλλος δεν έχει χιούμορ, τελείωσε η ιστορία…».
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.