Η Μαρία Μπακοδήμουπροκάλεσε αρκετές συζητήσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές ως κριτής στα τελευταία επεισόδια του J2US.
Το βράδυ της Τρίτης, μετά το γύρισμα του τέταρτου επεισοδίου, η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της στα δύο τελευταία επεισόδια του show.
«Κάνω τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια. Για το ντεκολτέ μου γίνεται λόγος πάρα πολλά χρόνια. Δεν νομίζω πως είναι θέμα για συζήτηση…», είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην παρέμβαση που έκανε στην κουβέντα της Δέσποινας Βανδή με τηνΆσπα Τσίνα, λέγοντας: «Δεν το μετάνιωσα. Γελάμε. Έγινε μια ένταση, είπα κάτι, ο άλλος δεν έχει χιούμορ, τελείωσε η ιστορία…».
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.