Στους αγαπημένους τουΠαξούς, όπου η μητέρα του Βίλλυ Μαλάμη διατηρεί τον ξενώνα Bay View Villas, επέστρεψε και φέτος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Οι αναρτήσεις του στο instagram είναι κάτι παραπάνω από δελεαστικές σχεδόν μαγευτικές, καθώς ο ίδιος έχει φροντίσει για τις προσεγμένες ειδυλλιακές λήψεις στις φωτογραφίες, αλλά και στο εντυπωσιακό βίντεο από drone στους Αντίπαξους, με μουσική επένδυση το γνωστό Visions of Gideon, από την ταινία «Να με φωνάζεις με το όνομά σου».
«Η ομορφιά στους Παξούς είναι αδιαπραγμάτευτη» γράφει σε μία από τις αναρτήσεις του.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.