Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Άγγελο Λαμπίδη μίλησε η Ίνα Λαζοπούλου, μία από τις σέξι Ελληνίδες που ασχολήθηκε με το modeling, την τηλεόραση και το τραγούδι στη δεκαετία του ’90.
Η ίδια, μητέρα πια, ζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προμοτάρει καλλυντικά σε καταστήματα, ενώ ετοιμάζεται να μετακομίσει και πάλι στο Μαϊάμι, στην Αμερική όπου μεγάλωσε.
«Εξαρτημένοι από τη δημοσιότητα είναι αυτοί που το διάλεξαν. Εγώ δεν το είχα διαλέξει. Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν έγινε αυτό και επειδή δεν το διάλεξα εγώ έβγαλα αντίδραση. Δεν μου άρεσε το να μην έχω καθόλου privacy (ιδιωτικότητα)» σχολίασε η ίδια, αποκαλύπτοντας ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά πλέον με το dog grooming.
«Δεν νομίζω ότι ήμουν το sex symbol των ‘90s. Η Βάνα Μπάρμπα ήταν. Για όλες το ίδιο έλεγαν»ξεκαθάρισε, ενώ αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της δεν είναι Έλληνας. «Οι Έλληνες άντρες δεν με πλησιάζουν. Αναρωτιέμαι τόσο χάλια είμαι; Δεν με φλερτάρουν καθόλου»τόνισε.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.