Τα 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας τους γιορτάζουν αυτό το καλοκαίρι οι Onirama που ξεσήκωσαν χθες βράδυ με την εμφάνισή τους στο Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας. Ήταν η δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση για το 1ο Drive-In Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας με τη συνεργασία του Sfera 102,2.
«Η εμπειρία αυτή είναι ξεχωριστή και η συμμετοχή του κόσμου πάρα πολύ μεγάλη. Οι συμπολίτες μας έχουν αγκαλιάσει με πολύ αγάπη αυτό το εγχείρημα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους Onirama που μας κάνουν την τιμή να γιορτάσουν μαζί μας εδώ, στη Γλυφάδα μας, τα 20 χρόνια τους. Είναι μια επετειακή συναυλία» τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.
Ο χώρος του Α’ Δημοτικού Σταδίου Γλυφάδας ξεκίνησε να γεμίζει με αυτοκίνητα από νωρίς το απόγευμα και η συναυλία ξεκίνησε με τον Θοδωρή Μαραντίνηνα καλωσορίζει τον κόσμο, τραγουδώντας και κάνοντας βόλτα ανάμεσα στα αυτοκίνητα με ένα cabrio συλλεκτικό αυτοκίνητο – αντίκα, μια Cadillac του 1951, που παρέπεμπε στη ρομαντική εποχή των Drive-In σινεμά.
Κλείσιμο
Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι κόρνες των αυτοκινήτων κράταγαν τον ρυθμό, ενώ οι Onirama παρουσίασαν για πρώτη φορά σε συναυλία και το νέο τους τραγούδι «Αχ Να Σε Ξέχναγα». Ηighlight της βραδιάς ήταν το tribute του συγκροτήματος στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τραγουδώντας μέσα από το συλλεκτικό αυτοκίνητο «Τα Θερινά Σινεμά».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.