Onirama: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη χθεσινή συναυλία τους στο Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας

Onirama: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη χθεσινή συναυλία τους στο Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας

Οι συμμετοχές όσων ήθελαν να την παρακολουθήσουν, μέσα σε μόλις πέντε ημέρες ξεπέρασαν τις 3.500 για τις 285 θέσεις του χώρου

ANL08957
Τα 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας τους γιορτάζουν αυτό το καλοκαίρι οι Onirama που ξεσήκωσαν χθες βράδυ με την εμφάνισή τους στο Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας. Ήταν η δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση για το 1ο Drive-In Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας με τη συνεργασία του Sfera 102,2.

«Η εμπειρία αυτή είναι ξεχωριστή και η συμμετοχή του κόσμου πάρα πολύ μεγάλη. Οι συμπολίτες μας έχουν αγκαλιάσει με πολύ αγάπη αυτό το εγχείρημα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους Onirama που μας κάνουν την τιμή να γιορτάσουν μαζί μας εδώ, στη Γλυφάδα μας, τα 20 χρόνια τους. Είναι μια επετειακή συναυλία» τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

A7305325



Ο χώρος του Α’ Δημοτικού Σταδίου Γλυφάδας ξεκίνησε να γεμίζει με αυτοκίνητα από νωρίς το απόγευμα και η συναυλία ξεκίνησε με τον Θοδωρή Μαραντίνη να καλωσορίζει τον κόσμο, τραγουδώντας και κάνοντας βόλτα ανάμεσα στα αυτοκίνητα με ένα cabrio συλλεκτικό αυτοκίνητο – αντίκα, μια Cadillac του 1951, που παρέπεμπε στη ρομαντική εποχή των Drive-In σινεμά.
A7305337

Κλείσιμο
Καταγραφη_6


Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι κόρνες των αυτοκινήτων κράταγαν τον ρυθμό, ενώ οι Onirama παρουσίασαν για πρώτη φορά σε συναυλία και το νέο τους τραγούδι «Αχ Να Σε Ξέχναγα». Ηighlight της βραδιάς ήταν το tribute του συγκροτήματος στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τραγουδώντας μέσα από το συλλεκτικό αυτοκίνητο «Τα Θερινά Σινεμά».

ANL09555
Καταγραφη_2
Καταγραφη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης