Ο Διονύσης Πρώιος Ραλλάτοςδεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef καθώς ετοίμαζε τα πράγματά του πριν από τη μαγειρική αναμέτρηση με τη Μάρλεν και τον Σταύρο.
«Τις στιγμές που θυμάμαι και δεν θα ξεχάσω ποτέ, η μέρα που μου έδωσαν οι μέντορες δύο ποδιές, η μέρα που κέρδισα το τεστ δημιουργικότητας… Και άλλη μια στιγμή που θυμάμαι και δεν θα την ξεχάσω ποτέ ήταν χθες που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν. Θυμάμαι πολλές στιγμές, αλλά αυτές είναι που μου έχουν μείνει πολύ δυνατές» δήλωσε στην κάμερα.
«Σήμερα πάω “τάκο” για πρώτη φορά, ετοιμάζω τα πραγματάκια μου, έχω το κλειδί από τη μηχανή μου, έχω και τον μικρό που μου ανεβάζει πάντα το ηθικό, ο γιος μου… Πάω να μαγειρέψω με όρεξη (...) Όταν είπα να μπω στο MasterChef, οι φίλοι μου μού είπαν να μην μπω. Αλλά υπήρχε κάτι που μου έλεγε να μπω. Ήταν ο γιος μου… Από κάπου έτσι.... αισθανόμουν ότι έπρεπε να μπω. Άξιζε, έχω μάθει πάρα πολλά, έχω κερδίσει πολλά» κατέληξε συγκινημένος.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.