Οnirama: Έρχονται την Τετάρτη στο Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας
Με ελεύθερη είσοδο, στο A’ Δημοτικό Στάδιο, κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας
Μετά τη Νατάσα Θεοδωρίδου, οιOniramaπαίρνουν τη σκυτάλη για τη δεύτερη συναυλία του καλοκαιρινού Drive-In Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας.
Το ραντεβού είναι την ερχόμενη Τρίτη, 10 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φεστιβάλ, στο A’ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας.
Το δυναμικό συγκρότημα με frontman τον Θοδωρή Μαραντίνηπου γιορτάζουν φέτος τα 20 χρόνια τους, θα εμφανιστούν αφιλοκερδώς.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, το Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας, θα προσφέρει όμορφες καλοκαιρινές βραδιές σε χώρο δροσερό, ασφαλή και ελεγχόμενο, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.
Οι ηλεκτρονικές κρατήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/drivein.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.