MasterChef: Απόψε η απόλυτη «μάχη των φύλων» - Μαρία VS Δημήτρη στον τελικό
Tο ζευγάρι του τελικού -και όχι μόνο- διεκδικεί τον τίτλο του νικητή του Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ
Πέμπτη ημέρα η σημερινή του Silver Award και η ώρα του Τελικού έχει φτάσει. Ο εξώστης είναι έτοιμος να επέμβει, όπου χρειαστεί αλλά και έτοιμος να γίνει μάρτυρας σε μία μάχη, που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «η μάχη των φύλων».
ΗΜαρία Μπέη, νικήτρια από την πρώτη κιόλας ημέρα του Silver Award, από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, έχει απέναντί της τον Δημήτρη Μπέλλο, από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.
Τα πράγματα, όπως φαίνονται για το ζευγάρι του τελικού -και όχι μόνο- θα είναι αρκετά δύσκολα, αφού έφτασαν να διεκδικούν μαζί τον τίτλο του νικητή του Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ.
Το MasterChef 4 φαίνεται ότι δεν θα απογοητεύσει ούτε αυτή τη φορά, αφού το πιάτο που καλούνται να αντιγράψουν πιστά οι δύο διαγωνιζόμενοι, είναι ένα δημιούργημα των τριών καλεσμένων chefs, Δήμου Μπαλόπουλου, Χάρη Αντωνόπουλου και Νίκου Θωμά.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.