Άγριες Μέλισσες: Όλο το Διαφάνι θα περάσει από τεστ για τον κορωνοϊό
Η αντίστροφη μέτρηση για τα γυρίσματα έχει ξεκινήσει και λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας
Η αντίστροφη μέτρηση για τα γυρίσματα -εκτός απροόπτου στις 11 Μαΐου- στις «Άγριες Μέλισσες» έχει ξεκινήσει και η παραγωγή της δημοφιλούς σειράς εξετάζει πώς θα γίνει η αρχή με ασφάλεια και προστασία στην υγεία των συντελεστών.
Σύμφωνα με την Espresso, το σύνολο των συντελεστών της σειράς του ΑΝΤ1 θα εξεταστούν, ώστε να είναι ασφαλείς για να ξεκινήσουν επιτέλους εκ νέου τα γυρίσματα την ερχόμενη εβδομάδα.
Στα Στούντιο Κάπα θα υπάρχουν οι ειδικοί, που θα υποβάλουν σετεστ για τον κορωνοϊό τους πάντες, από ηθοποιούς και σκηνοθέτες μέχρι τεχνικούς, ενδυματολόγους, κομμωτές, μακιγιέρ, μέχρι και το παιδί που φέρνει νερό στα διαλείμματα των σκηνών στους ηθοποιούς του σίριαλ.
Στόχος του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου είναι να γίνονται γυρίσματα με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα σε κάθε σκηνή, παίρνοντας μεταξύ τους και τις κατάλληλες αποστάσεις. Ο κάθε ηθοποιός θα έχει τα προσωπικά του πινέλα στο μακιγιάζ, τα ρούχα θα απολυμαίνονται, ενώ θα υπάρχουν παντού αντισηπτικά.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας