Νέο πλήγμα για τον Μπραντ Πιτ: Η 18χρονη κόρη του έβαλε αγγελία σε εφημερίδα ανακοινώνοντας ότι απαρνείται το επώνυμό του

Νέο πλήγμα για τον Μπραντ Πιτ: Η 18χρονη κόρη του έβαλε αγγελία σε εφημερίδα ανακοινώνοντας ότι απαρνείται το επώνυμό του

Η Βίβιεν έκανε το επόμενο βήμα για να αφαιρέσει το επίθετο του πατέρα της

Νέο πλήγμα για τον Μπραντ Πιτ: Η 18χρονη κόρη του έβαλε αγγελία σε εφημερίδα ανακοινώνοντας ότι απαρνείται το επώνυμό του
Το επόμενο βήμα έκανε η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Βιβιέν, προκειμένου να αφαιρέσει το επώνυμο του πατέρα της.

Στο πλαίσιο της επίσημης αίτησής της, βάση της νομοθεσίας της πολιτείας της Καλιφόρνιας, η Βίβιεν έπρεπε να δημοσιεύει μία φορά την εβδομάδα για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες σχετική ανακοίνωση. Ετσι, από τις 24 Ιουλίου έως τις 14 Αυγούστου 2026, η 18χρονη Βίβιεν, έβγαλε αγγελία στην The Los Angeles Daily Journal, ανακοινώνοντας ότι εγκαταλείπει το επώνυμό του.

Η αίτηση δεν έχει ακόμη εγκριθεί. Το επόμενο βήμα είναι η δικαστική ακρόαση, η οποία έχει οριστεί για τις 2 Νοεμβρίου, προκειμένου να εξεταστεί περαιτέρω η αίτηση της Βίβιεν. Στα δικαστικά έγγραφα που αφορούν το αποδεικτικό δημοσίευσης αναφέρεται ότι οποιοσδήποτε αντιτίθεται στην αλλαγή ονόματος «πρέπει να καταθέσει γραπτή ένσταση, στην οποία να αναφέρει τον λόγο της αντίρρησής του, τουλάχιστον δύο εργάσιμες δικαστικές ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ακρόαση».

Η Βίβιεν είχε καταθέσει την αρχική αίτηση για να αλλάξει το νόμιμο όνομά της από «Βιβιέν Μαρσελίν Τζολί-Πιτ» σε «Βιβιέν Μαρσελίν Τζολί» στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες στις 21 Ιουλίου. Ως αιτία για την αλλαγή του ονόματός της ανέφερε «προσωπικούς λόγους».

Η κίνηση αυτή αποτελεί το πιο πρόσφατο βήμα της Βίβιεν για να αποστασιοποιηθεί από το επώνυμο Πιτ. Τον Μάιο του 2024, το όνομά της είχε αναγραφεί ως «Βιβιέν Τζολί» στο πρόγραμμα της παράστασης «The Outsiders» στο Μπρόντγουεϊ, στην παραγωγή της οποίας είχε βοηθήσει μαζί με τη μητέρα της.

Η δημοσίευση της αγγελίας στην εφημερίδα έρχεται επίσης περίπου έναν μήνα αφότου τα αδέλφια της, η 21χρονη Ζαχάρα και ο 25χρονος Μάντοξ, κατέθεσαν αντίστοιχες αιτήσεις για να αφαιρέσουν το «Πιτ» από τα επώνυμά τους και δημοσίευσαν παρόμοιες ανακοινώσεις στο Los Angeles Daily Journal, όπως επιτάσσει η νομοθεσία της Καλιφόρνια.

Η ακρόαση για την αίτηση αλλαγής ονόματος του Μάντοξ και της Ζαχάρα έχει οριστεί για τις 14 και τις 28 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης